RELJA POPOVIĆ JE ZAVRŠIO DVA FAKULTETA: Mnogi ne znaju da je pevač uvek bio posvećen knjigama i obrazovanju

Isidora Čolaković

10. 09. 2024. 000000 09:00

Foto: Ataimages.rs/ D.M.

Relja Popović i Nikolija Jovanović odavno su pod lupom javnosti. Iako su ostvarili uspešne karijere, o privatnom životu retko govore, pa je i obrazovanje Relje Popovića doskoro bilo potpuna enigma za domaću javnost. 

Jedan od najpopularnijih repera današnjice odrastao je u nemaštini, ali nikada nije odustajao. Muzika od malih nogu bila njegova najveća ljubav, ali prednost je svojevremeno dao knjizi i obrazovanju. 

Obrazovanje Relje Popovića iznenadilo je mnoge, a činjenica da je završio, ne jedan, već dva fakulteta je za svaku pohvalu. 

- U suštini, neki znaju, neki ne znaju. Ja sam 2008. bio ranjen i onda sam, faktički, iz bolničkog kreveta dolazio to da polažem, bio u užem krugu i, onda me iz nekih njima poznatih razloga nisu primili.

Umesto FDU sam upisao Fakultet za medije i komunikacije i nakon četiri godine sam upisao Akademiju umetnosti, glumu. Privatno. I to završio - otkrio je Relja u emisiji "Guglali smo".

Iako se obrazovanje Relje Popovića razlikuje od profesije kojom se bavi i koja mu je donela veliku slavu, verujemo da bi se odlično snašao i kada bi odlučio da se bavi poslom za koji se školovao.

(Gloria)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU