Princ Hari se sa bolom setio gubitka majke: Otkrio do sada nepoznate detalje - "Samo sam jednom zaplakao"

Kristina LJubisavljević

26. 06. 2024. 000000 18:30

Foto: Shutterstock

Hari se u memoarima "Rezerva" prisetio trenutka kada je njemu i princu Vilijamu rečeno o iznenadnoj smrti njihove majke.

- Čega se sećam sa zapanjujućom jasnoćom je da nisam plakao. Ni jednu suzu. Tata me nije zagrlio. Nije bio sjajan u pokazivanju emocija u normalnim okolnostima, kako se od njega moglo očekivati da ih pokaže u takvoj krizi? Ali njegova ruka je još jednom pala na moje koleno i rekao je: „Biće u redu“ - napisao je Hari, prenosi Miror.

U prošlogodišnjem intervjuu, vojvoda od Saseksa otkrio je da on i Vilijam nisu bili u stanju da pokažu emocije dok su se susreli sa gomilom ispred Kensingtonske palate nekoliko dana nakon Dajanine smrti. Rekao je Tomu Bradbiju sa ITV-a da je plakao kada je njegova majka sahranjena, ali više nije plakao.

- Jednom sam plakao, na sahrani, zapravo postojala je neka krivica koju sam osećao, a mislim da je i Vilijam osećao - objasnio je on.

- Rukovali smo se sa ljudima, smejali se... nismo mogli da razumemo zašto su ljudima ruke mokre, ali sve su to bile suze koje su brisali - tužno se priseća Hari.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU