TUGA, BOL I NEVERICA I POSLE 7 GODINA: Glumica iznenada preminula u 45. godini - bolest krila od javnosti

Isidora Čolaković

26. 06. 2024. 000000 14:00

Foto: Printscreen/ YouTube - vetrovita

Prošlo je skoro sedam godina od iznenadne smrti glumice Irene Mičijević, javnost i kolege i dalje su zatečeni. Irena je svoju bolest skrivala, a njen nagli odlazak ostavio je dubok trag u srpskoj javnosti.

Irena Mičijević, poznata po ulozi u hit seriji "Žene sa Dedinja", bila je voljena figura u srpskoj glumačkoj sceni. NJena iznenadna smrt potresla je mnoge, posebno jer je svoju bolest držala u tajnosti. NJen odlazak ostavio je prazninu u srpskoj kulturi.

Irena je vodila idiličan život sa suprugom Sinišom Rodićem, arhitektom, i ćerkom Kirom. Nakon završetka snimanja serije, preselila se u London gde se posvetila porodici. Kada je saznala za bolest, verovala je da će sve proći bez komplikacija.

Irena se vratila u Beograd kako bi posetila rodbinu i prijatelje. Međutim, njeno stanje se naglo pogoršalo i preminula je u 45. godini. NJen odlazak ostavio je dubok trag na kolege, koji su danima objavljivali tužna sećanja na glumicu.

- Kako je to surovo da jedna tako dobra i mlada glumica ode. Uvek nasmejana i ljubazna. Igrali smo u filmu “Mali svet”. Neka ti na onom svetu bude bolje, draga, Irena - rekao je glumac Lazar Ristovski nakon Irenine smrti.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU