DARKO LAZIĆ BESAN: Saznao preko medija da mu se majka navodno udala - ona se odmah oglasila, a pevač njenom izabraniku uputio oštre reči

Isidora Čolaković

25. 06. 2024. 000000 12:00

Foto: Ataimages.rs/ A.A.

Naime, kako piši domaći mediji Darko Lazić je besan zbog celokupne situacije, te je navodno postavio mami ultimatum.

On je navodno pozvao Branku i postavio joj uslov - odmah poništi brak ili me više nikada nećeš videti u životu.

- Jedva čekam da se vratim da se vidimo! To reklamiranje preko mojih leđa i preko leđa moje majke, to ćemo da popričamo nas dvojica u četiri oka jer mislim da sam ispao više nego fer i korektan. On ne zna koliko sam ja besan zbog svega što radi, kakve on ima veze s novinama? Moja majka nije javna ličnost, šta mene uzimaš u usta? Ja ovo ne želim! Stojim iza toga da se nisu venčali! Neću da mi propada odmor zbog gluposti, ja ti kažem da to nije tako, a ako jeste onda neka im je sa srećom ali to neće ispasti na dobro, to vam ja garantujem! Trebalo je da budem obavešten o svemu - rekao je Darko za domaće medije.

"Nisam se udala"

Da se Branka udala otkrio je njen partner Dragan.

- Ovo je bilo samo formalno i zbog papiroloških stvari, često zajedno putujemo pa smo odlučili da to završimo - ispričao je Dragan.

- Nisam se udala. Dragan se malo šali zato što nas stalno prozivaju, ali zajedno smo i volimo se. To je jedina istina - poručila je Branka.

(Scandal)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU