KAĆA GRUJIĆ DOŠLA SAMA NA SLAVLJE: Gobeljića bolest sprečila da se pojavi, a pevačica otkrila šta se desilo sa njenim suprugom

Isidora Čolaković

24. 06. 2024. 000000 13:00

Foto: Ataimages.rs/ D.M, A.A.

Katarina Grujić na proslavu je došla sama, a kako je otkrila, suprug Marko Gobeljić nije joj pravio društvo zbog zdravstvenih problema.

- Marko i Katja su kući, Marko se nažalost razboleo i zbog toga nije došao sa mnom. Više bih volela da je on sa mnom jer mi je sa njim najbolji provod. Na svojim slavljima volim i da polupam čašu i da se popnem na stolicu i na sto, a na tuđim ne. Svakako sam jako dobar i veseo gost - rekla je Katarina i otkrila da li je njen muž jedan od onih koji sa temperaturom 37 ne ustaju iz kreveta.

- Više ja dramim, gledam ga kao moje dete, mnogo se brinem za njega. Nije jedan od onih muškaraca koji drame, više ćuti i podnosi muški. Lečim ga supicama, čajevima i lekovima. Ako je toliki problem što sam izašla bez njega neka ide neko drugi da ga leči - poručila je pevačica.

Kako je udata za fudbalera, Kaća često ima prilike da se nalazi na proslavama sa njihovim ženama, a sada je otkrila da li joj je bolja ta vrsta provoda ili kada izađe sa kolegama.

- Možda se pevačice bolje provode nego žene fudbalera jer smo godinama u kafanama. Neke znaju da pevaju, neke ne. Mada i sa pevačicama je tako, neko zna da peva neko ne - rekla je Grujićeva.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU