NIKOLA ROKVIĆ NASTAVLJA HUMANITARNU MISIJU: Patike sa hodočašća prodate za 530.000 dinara - otkrio i koliko novca je do sada sakupljeno (FOTO)

Isidora Čolaković

23. 06. 2024. 000000 10:30

FOTO: Profimedia / Printskrin Instagram nikolarokvic

Nikola Rokvić se nedavno vratio sa hodočašća tokom kog je uspeo da prikupi novac za lečenje dece obolele od raka. Ovaj potez poznatog pevača oduševio je celokupnu javnost koja je pomno pratila svaki njegov korak.

Tokom putovanja u Grčku, Nikola je nailazio na brojne prepreke što ga nije sprečilo da ostvari svoj cilj.

Kada se vratio u Srbiju dobio je blagoslov od patrijarha Porfirija, a mnoge njegove kolege i poznate ličnosti su se uključile u akciju i pozdravile ovu humanitarnu misiju.

Fondacija koju su osnovali Rokvić i njegova supruga Bojana Barović ne namerava da stane sa radom. Pevač se oglasio na svom Instagram profilu gde je objavio da su patike sa njegovog hodočašća prodate za 530.000 dinara, kao i to koliko je do sada novca ukupno sakupljeno.

- Dragi ljudi, licitacija patike je završena!! Uz Božiju pomoć, prikupili smo dodatnih 530.000 din! Sada se približavamo cifri od 43 miliona dinara!!! U narednim danima ćemo vas obavestiti kojoj ustanovi ćemo dodatno usmeriti sredstva koja smo prikupili, pored Beograda i Niša kao i dokle smo stigli sa nabavkom potrebnih aparata - napisao je Nikola i dodao:

- Jedan naš korak i dobra volja medju nama uz Božiji blagoslov su dovoljni da pokrenemo čudesan krug radosti, ljubavi i humanisti!! SLAVA BOGU I HVALA ZA SVE!!!!

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU