Prvo oglašavanje Džastina Timberlejka nakon hapšenja: "Znam da me je teško voleti"

Kristina LJubisavljević

22. 06. 2024. 000000 16:30

Foto: Profimedia

Tokom koncerta u Čikagu, prvog održanog u okviru njegove svetske turneje "The Forget Tomorrov" od hapšenja, Džastin Timberlejk se kratko obratio svojim fanovima, prenosi Dejli mejl.

- Bila je ovo teška nedelja. Znam da me je ponekad teško voleti, ali vi mi uzvraćate ljubav - rekao je.

Nakon toga zahvalio se svima koji su ga podržali, dodajući da svi imaju uspone i padove. Strani mediji prenose da je nakon što divljačkom vožnjom ugrozio saobraćaj u stanici rekao da je popio "samo jedan martini".

Izvori u policiji rekli su TMZ-u da je pevač imao "staklene oči" i da je policija osetila alkohol u njegovom dahu. Takođe je pao na testu trezveosti gde nije mogao da hoda, okreće se i balansira na jednoj nozi.

Džastinovi prijatelji su navodno stigli na lice mesta i pokušali da ubede policajce da ga puste, ali nisu hteli da pokleknu. Pevaču su stavljene lisice na ruke i uhapšen je pre nego što je priveden.

Okružni tužilac okruga Safolk izdao je saopštenje u utorak ujutru koje glasi:

"18. juna 2024. Džastin Timberlejk je uhapšen u Sag Harboru zbog vožnje u alkoholisanom stanju. On će jutros biti priveden pred sud u selu Sag Harbor. U ovom trenutku, mi nemaju više komentara." On će pred sud izaći 26. jula.

(Blic Žena)

BONUS VIDEO