Večeras izlazi PUN MESEC JAGODE: Smatra se posebnim, a 3 znaka mogu da osete veliku moć univerzuma

Kristina LJubisavljević

21. 06. 2024. 000000 13:00

Foto: Shutterstock

Astrologija jasno stavlja do znanja da smo tokom punog Meseca u Jarcu 21. juna 2024. na dobrom putu da ostvarimo jedan san. Pun mesec u Jarcu dolazi odmah posle letnjeg solsticija, pojačava emocionalni značaj svih znakova Zodijaka i pomaže im da se afirmišu. Junski pun Mesec poznat je kao Mesec jagode jer se poklapa sa sezonom ovog ukusnog voća, a neki kažu da je dobio ime po tamnocrvenoj nijansi koju dobija zbog načina na koji se sunčeva svetlost odbija od Meseca.

Mesec jagode će u petak 21. juna 2024. godine biti u znaku Jarca i ovoga petka 3 horoskopska znaka moći će da iskoristite moć univerzuma i da požele želju.

Devica

Ako se sećate, nekada ste verovali u magiju i mislili ste da ako možete da se dovoljno koncentrišete na želju, možete je i ostvariti. Međutim, kako je vreme prolazilo, počeli ste da mislite da je to detinjasto i da jedino što može da ostvari san biće naporan rad i trud. Na neki način ste u pravu... ali želje se ostvaruju! Tokom punog meseca u znaku Jarca, vaše šanse da vidite ispunjenje želje su mnogo veće nego u bilo koje drugo vreme - 21. juna vaše "detinjaste" misli neće delovati previše detinjasto. Dozvolite sebi smelost da ponovo sanjate i gledajte kako se magija odvija pred vašim očima.

Vaga

Uvek ste verovali u moć uma. U petak, 21. juna, pogledaćete u nebo i videti pun Mesec, koji vas automatski inspiriše da poželite želju. Volite da gledate u Mesec, pa večeras poželite želju. Možda ste realista, ali to vas ne sprečava da budete ovog petka sanjar i da vam Mesec bude stari prijatelj. Poslaćete želju 'tamo tamo' da odjekuje kroz večnost, dozvoljavajući kosmosu da uđe u vaše misli. Ono što poželite biće vam ispunjeno.

Strelac

Kada poželite želju, osećate se detinjasto. Više ne sumnjate u sebe, spremni ste da se potpuno predate dečjim načinima da se obratite životu. Biti u kontaktu sa svojim unutrašnjim detetom omogućio vam je da ponovo osetite i oslobodite te borbe odraslog života. Vaša želja je da budete slobodni, a želja će vam se ispuniti tokom punog Meseca u Jarcu. U petak, 21. juna, dozvoljavate sebi da se izgubite u ovoj želji. Jedinstveni i individualni, tokom punog Meseca u Jarcu želite da živite po svom, sada i zauvek.

(Sensa)

BONUS VIDEO