PRELEPA SRPKINJA "ŠUTNULA" ŠVAJCARSKOG FUDBALERA: Misica odlučila da stavi tačku na brak posle 12 godina (FOTO)

Isidora Čolaković

20. 06. 2024. 000000 16:30

Foto: Profimedia Printscreen/ Instagram - steven.mirjana_zuber_fans

Reprezentativac Švajcarske Stiven Zuber jedan je od onih na kojeg je usmerena posebna pažnja tokom Evropskog prvenstva u fudbalu.

Interesantno je i da je fudbaler koji poslednjih par godina igra za AEK Athens dugo bio posebno zanimljiv i domaćoj javnosti i to zbog braka sa lepoticom srpskog porekla Mirjanom Vasović koja je svojevremeno bila u finalu na izboru za Mis Švajcarske.

Zanosna plavuša potiče iz srpske porodice koja se još pre mnogo godina doselila u pomenutu državu, gde su rođeni njeni roditelji, a kasnije i ona i njena sestra Jelena, inače bivša šampionka Srbije u fitnesu.

Kada je reč o Mirjani i Stivenu, par je bio u braku dugih 12 godina, a onda su odlučili da stave tačku na svoju ljubav. 

''Bili smo 12 godina zajedno, od toga pet u braku. Naravno da sam tužna. Bilo mi je prelepo sa Stivenom, zahvalna sam mu i uvek ću pamtiti sa radošću. Ostali smo u dobrim odnosima, iako smo razdvojeni'', rekla je Mirjana svojevremeno za Bild.

Pre razvoda, par neko vreme nije živeo zajedno. 

''Ništa nije zauvek. I uvelo cveće može da bude dobro, a na vama je da li ćete i kako posaditi novo seme'', zaključila je nekadašnja misica Švajcarske.

Sam Zuber nikada nije želeo da komentariše razdvajanje, a interesantno je da je imao 17, a njegova supruga samo 15 godina kada su se upoznali. Sedam godina kasnije, rekli su "da".

Međutim, iako se činilo da su emocije između njih jake, Srpkinja je odlučila da stavi tačku na brak.

"Ja sam se razvila kao žena, a on kao muškarac", rekla je tada Mirjana za Nau.ch. "Prođete kroz mnogo toga i shvatite da niste ista osoba kao pre nekoliko godina."

Influenserka je svojevremeno u intervjuu za RTL nagovestila i druge razloge za prekid veze. Kako je uvodno rekla voditeljki Aniki Lau, bila je "sistematski ugnjetavana iza zatvorenih vrata".

Ipak, Zuberova bivša ističe da nije doživela nikakvo nasilje i da nije morala da potpisuje nikakve ugovore o poverljivosti kao žene drugih igrača. No, osećala se kao "mala marioneta" tima iza tadašnjeg muža.

 

"Rečeno mi je da igračevoj ženi nije dozvoljeno da stoji ispred kamere. Samo igrač može da bude u fokusu", objašnjavala je Mirjana.

(Mondo)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU