FENG ŠUI SAVETI: Tri stvari koje vam mogu pomoći da uštedite novac

Isidora Čolaković

20. 06. 2024. 000000 19:00

Foto: Shutterstok

Feng Šui predstavlja drevnu veštinu, koja pruža korisne savete za napredak i progres, a mnogi od njih mogu se primeniti u svakodnevnom životu.

Tako na primer imaju veoma važna pravila uz pomoć kojih možemo optimizovati svoj novčanik, te na taj način uštedeti novac. A neki iskusni poznavaoci feng šuia tvrde da će novac dolaziti sam od sebe ako poštujemo ova pravila.

Boja

Srećna boja za 2024. godinu prema feng šuiju je zelena. Ona simbolizuje rast i vitalnost. Ova boja je preporučljiva jer simboliše i novac, te je pogodna za korišćenje tokom cele godine.

Oblik i materijal

Verovali ili ne, oblik novčanika ima značajan uticaj na feng šui svojstva i finansijsku stabilnost. Poznavaoci feng šuia tvrde da idealan novčanik treba da bude ravan i jednostavan, jer to omogućava da novac bude složen bez preklapanja. Materijal novčanika takođe igra ulogu; koža se preporučuje zbog svoje izdržljivosti i pozitivnih energetskih svojstava na novac.

Organizacija

Sinonim za feng šui je dobra organizacija. Tako je neophodno da se ona primeni i na novac. Oslobodite novčanik od nepotrebnih predmeta poput starih računa, priznanica i papirića koji mogu blokirati energiju i usporiti finansijski napredak.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU