KRALJICA LETICIJA na proslavi 10. godišnjice vladavine supruga: Obično se pitamo da li ovakve SANDALE možemo uz haljinu, a ona je dala odgovor (FOTO)

Kristina LJubisavljević

20. 06. 2024. 000000 14:00

Foto: Profimedia

O stilu kraljice Leticije se govori sa njenim svakim novim pojavljvanjem. Godinama je odana elganciji i klasičnom stilu, a tako je bilo i sada povodom proslave desete godišnjice vladavine njenog supruga, kralja Filipa.

Nosila je satensku midi haljinu kraljevsko plave boje. Elegantna haljina imala je neobičan izrez, asimetrične rukave i suknju A kroja. Leticija je sve nadogradila minimalnim nakitom, odlučivši se za par visećih kristalnih minđuša.

Pažnju je privukla i Leticijina obuća. Naime, ona je salonke i dobro poznate espadrile sa potpeticom zamenila ravnim sandalama zlatne boje čiji je prednji deo poput japanke. Ovime je pokazala da i ovakva obuća može lepo da se kombinuje sa elegantnim stilom haljine.

Foto: profimedia

Filipu i Leticiji su se u Palati pridružile i njihove ćerke, princeza Leonor (18) i princeza Sofija (17). Buduća kraljica je izgledala blistavo u crvenom sakou i pantalonama. Sofija je pored sestre izgledala jednako elegantno u crnoj haljini sa roze detaljima na prednjoj strani.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU