"MONIKA PRE MONIKE": Jelena Karleuša nema dilemu - ona je najlepša Srpkinja (FOTO)

Isidora Čolaković

20. 06. 2024. 000000 12:00

Foto: ATA images/F.S., Profimedia, Shutterstock

Pop zvezda se na ovom događaju pojavila kao prava diva u najelegantnijem izdanju do sad - beloj dugoj haljini i ogrtaču i s frizurom u stilu Merilin Monro, a uz holivudsku šminku i plastinastu periku, naglasila je i mladež na licu koji ponekad prikriva.

Na pitanje novinara da li je nekada planirala da se prijavi za izbor za mis, Karleuša odgovara:

- Kako da ne, ali nikada nisam bila dovoljno lepa. Nisam lepa kao ove devojke, ali smatram da pored lepote one poseduju i harizmu, šarm i intelekt. Nikada nisam imala manekensku liniju, ali način na koji sam ja donekle u dobroj formi ne bih preporučila. Imam dosta stresa.

Potom je usledilo interesantno pitanje koga to Jelena smatra najlepšom Srpkinjom danas.

- Sebe uopšte ne ubrajam u lepe žene, ali mogu da kažem da sam interesantna. Svakako zabavna, nikako dosadna, a i to neko ceni. Srbija je poznata po izuzetno lepim ženama. Prva osoba koja mi je pala na pamet je Snežana Savić. Ona je klasična lepotica kao Monika Beluči, ali pre nje. Otprilike ta slovenska, srpska lepota, to je nešto što mislim da se izuzetno ceni.

Foto: reprint TV Novosti

Na pitanje novinara šta više ceni - spoljašnost ili unutrašnje osobine kod žena, Karleuša odgovara:

- Izgled je definitivno nešto što je kratkog daha, a ono što ženu čini opasnom i neodoljivom je upravo njen duh i taj neki "X faktor". Imamo puno lepih žena, ali zavodnice i fatalne žene su po nekom pravilu uvek posebne i specifične žene. Ovo je muška planeta gde vladaju muškarci i igra se po njihovim pravilima, živimo u muškim ratovima i zakonima, mislim da žene trebaju da koriste jedino lepo oružje, a to je lepota. Ova planeta bi bila savršena da njome vladaju žene, ne bi bilo ratova, a muškarci treba u budućnosti da služe samo za produženje vrste, jer nas guraju u apsolutnu propast.

Podsetimo, izbor za Mis Srbije održan je sinoć na Trgu Republike, a predsednica žirija bila je muzička zvezda Jelena Karleuša koja je, pred okupljenim zvanicama - diplomatskim korom i ostalim pripadnicima džet-seta, proglasila pobednicu.

- Mnogo sam uzbuđena, a najpre bih se zahvalila gospođi Vesni de Vinči, što je Beogradu priuštila pravu MET galu. Devojkama sam oduševljena...

Kakav profesionalizam, lepota, gracioznost, energija koja je iz svake od njih izlazila. Mislim da ste sve pobednice večeras, jer nijedna žena ne može da bude gubitnik. Ostavile ste nas bez daha - govorila je Jelena, a zatim otkrila ko je Mis Srbije za 2024. godinu:

- Pobednica i Mis Srbije je dama koja se zove Aleksandra Rutović.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU