PROVERITE ŠTA VAS ČEKA U BUDUĆNOSTI: Numerolozi tvrde da je sve zapisano u BROJEVIMA

Kristina Lalić-Spirković

24. 06. 2024. 000000 20:30

Foto: Profimedia

Za rođene prvog dana: Okolina vas vidi kao vođu. Preduzimljivi ste, hrabri i sposobni. Samopouzdanje vam pomaže da se suočite sa svim i svačim, ali vam svojeglavost pravi probleme - hoćete da sve bude po vašem i nikome se ne pokoravate. 

Za rođene drugog dana: Drugi vas cene kao idealnog saradnika i partnera. Vaša je originalnost u tome što pronalazite najbolji način da tuđe ideje sprovedete u delo. 

Za rođene trećeg dana: Za vas kažu da ste svuda mirođija. Mada ste voljeni, ne postižete nešto posebno u životu jer vam se kvaliteti troše na gluposti.

Za rođene četvrtog dana: Okolina vas smatra pouzdanim. To je verovatno zato što ste diskretni, praktični i kreativni u isti mah. Radite neumorno za dobrobit svih i imate uspeha u gotovo svim poslovima. Možete se čak i duhovno uzdići.

Za rođene petog dana: Pošto ste temperamentni, umetnost vam pripada, ali nigde ne možete da ostanete dugo. Stalno jurite u susret nečem novom. Veoma ste osećajni, ali i neodgovorni, mada ste prilično kritični prema sebi.

Za rođene šestog dana: Vi se stalno borite da dokažete da su vaše ideje ispravne, volite da usrećujete ljude oko sebe, uvek ste raspoloženi da učinite sve što možete, pa čak i više, i stalno učite i stičete iskustva. Iz svakog iskustva izvlačite novu mudrost.

Za rođene sedmog dana:  Vi ste organizator za porodicu ili društvo i lako uvodite red, a ide vam od ruke i sticanje novca. Često se žrtvujete za druge, zemlja i rad su vam sveti, ali rado pomažete i osobama koje jedva poznajete. Za rođene devetog dana: Širokogrudi ste, to je opšte poznato. Za vas su putovanja, ljubavne idile, sklad i razumevanje, umetnost i tajna učenja. Obično ste istraživač, pesnik i uvek stičete bogata iskustva i toplo ih delite sa drugima.

Za rođene desetog dana: U stanju ste da promenite ružno u lepo, zlo u dobro, mržnju u ljubav i sve to činite s puno optimizma. Veruje se, i pored vaše vedrine, da možete učiniti i obrnuto.

Za rođene jedanaestog dana: Vama se mnogi obraćaju kao gospodaru.  Atraktivni ste izgledom, isterujete pravdu na svaki način i jednostavno se namećete društvu. Autoritet ste od malih nogu. Za rođene trinaestog dana: Vi kao da ste ružno pače. U detinjstvu i mladosti vas je malo šta interesovalo, bili ste lenji. Vremenom ste shvatili da posedujete talenat za mnoge oblasti, pre svega umetnost, i krenuli ste da radite. Koliko ste istrajni, toliko ćete izmeniti ružno u lepo, lenjo u vredno. Može se desiti da budete uzor, pa čak i vođa mnogima.

Za rođene četrnaestog dana: Drugi vas smatraju istinoljupcem. Ne podnosite laž, pa ma kako bila dobronamerna. Često ste glasnik ili propovednik ideja, vešt ste kritičar, a svaki posao obavljate kako valja. Duh vam je snažan, a maštanje stvaralačko. Često putujete i menjate partnere, sitna i slatka zadovoljstva su nešto čega se teško oslobađate.

Za rođene petnaestog dana: Često radite poslove prava, finansija ili obrazovanja, možda i zato što ste dobar govornik. Lepota vam je važna i stalno tražite ravnotežu između čulnog i vančulnog. Uporni ste, strpljivi, pomalo tvrdoglavi i time postižete uspeh, ali kao da ni vi ni okolina time niste potpuno zadovoljni.

Za rođene šesnaestog dana: Ne podnosite lidere, mada gospodarite situacijom, ali to činite nenametljivo i ponašate se skromno. Magnetski privlačite ljude, ali lako i prasnete. Depresija može biti vaše često stanje.

Za rođene sedamnaestog dana: Često izgledate nezainteresovano i kao da sve odugovlačite, ali to uopšte nije tako. Vi sve razmatrate sveobuhvatno, uporni ste i strpljivi dok konačno ne donesete odluku. Kada se to desi, hitate ka cilju, bez obzira na sve moguće posledice. Imate dara za razne umetnosti, bavite se okultizmom, tihi ste i osećajni. Za svakoga imate lepu reč.

Za rođene dvadesetog dana: Često ćete menjati svoje učitelje i na kraju ćete odabrati sopstveni put. Bitna vam je unutrašnja ravnoteža, ali i spoljna, jednom rečju, ravnoteža između materijalnog i duhovnog. Smatrate ljubav najvećom magijom i duboko u nju verujete.

Za rođene dvadeset drugog dana: Predodređeni ste za velike poduhvate i postaćete slavni. Neće vas omesti ni materijalni problemi, ni nesreće u ljubavi, ni zavist drugih. Mada ste spolja sila u vama se krije nežan karakter, kao i velika ljubav prema lepim stvarima.

Za rođene dvadeset četvrtog dana: Oduševljeni ste velikim zamislima i događajima i obavezno morate da budete deo toga. Imate niz finih osobina: ljubazni ste, vitalni i društveni, cenite matematiku, fiziku i mistične nauke, a želite da pomognete i sarađujete sa svakim. Bogatstvo je u davanju - ovo ponavljate kroz ceo život, gradeći blagostanje za čitavo društvo, ali pre svega za svoju porodicu.

Za rođene dvadeset sedmog dana: Okolina smatra da nedovoljno iskorišćavate svoje mogućnosti. Pametni ste, simpatični i emotivni. U stanju ste da se bavite umetnošću, putovanjima (najviše morima), ali i egzaktnim naukama. Volite magiju, ali je za vas i televizija mistična. Svašta vam se u životu može događati, ali ćete materijalno obezbeđen život moći da izborite tek u drugoj polovini svog doba.

Za rođene dvadeset osmog dana: Svi vas prihvataju kao vođu, ali vas preterana samostalnost može skrenuti sa puta.

Za rođene dvadeset devetog dana: Spontano postižete da vas cene, kao da posedujete neku magijsku moć. Razmišljate glavom, shvatate ljude oko sebe i obožavate saradnju. Brzo uspevate da primetite najbolje kod drugih ljudi i da to iskoristite na opšte dobro. Znate da pomalo podignete tenziju, pa vam umerenost ne bi škodila. 

Za rođene tridesetog dana: Preterano ste pažjivi i nežni. Toliko volite bližnje da znaju da to iskoriste, na vašu veliku nesreću. Kad se tome doda da ne vodite računa o zdravlju, sve je jasno. Vezani ste za porodicu, razmišljate srcem, obožavate umetnost, a prijatelji su vam neophodni. Posedujete magnetsku moć, ali kao da je ne koristite. 

Za rođene tridesetog prvog dana: U pitanju je pravi kreativac - sve što preduzmete biće odlično urađeno, pogotovo ako se udružite s pravim ljudima. Savesni ste, ali o sebi malo vodite računa. Pravilno rasuđujete i to volite da proveravate kroz saradnju s drugim ljudima.

(Kurir.rs/Republika/M.J)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU