POČINJE VLADAVINA RAKA: Šta mesec emocija i romantike donosi svakom horoskopskom znaku?

Kristina LJubisavljević

20. 06. 2024. 000000 08:00

Foto: Shutterstock

Tokom sezone Raka, Mesec preuzima vođstvo, vodi nas kroz dubine emocija i podstiče nas da se duboko povežemo sa našim voljenima.

Tokom ovog perioda, svaki od znakova Zodijaka mogao bi provoditi više vremena kod kuće, osećajući se duboko emotivno, nostalgično i brižno. Bez obzira na vaše planove, ovo doba godine ima potencijal da produbi vaše veze sa voljenima i poboljša vašu emocionalnu svest. Slično kao pravi Rak, postoji tendencija da se povučete u svoju ljusku kada se ne osećate u potpunosti podržano, viđeno, saslušano ili shvaćeno.

Evo šta svaki znak može da očekuje tokom sezone Raka.

Ovan

Suočite se sa tim: obično imate brz pristup navigaciji u životu. U sezoni Raka možda ćete probuditi svoju sklonost da se opustite i uživate u udobnosti sopstvenog doma. Možda će biti previranja, ipak uključite voljene u bilo koju avanturu.

Bik

Ova sezona je odlična prilika da prikupite vredne informacije. To je zato što će Sunce proći kroz vašu 3. kuću komunikacije, omogućavajući vam da poboljšate svoje komunikacijske veštine i proširite svoje znanje. Provodićete više vremena u druženju s prijateljima i kolegama, uključiti se u dinamične diskusije koje utiru put za kreativne koncepte i poduhvate.

Blizanci

Osećaćete se bezbedno u novim prilikama da povećate prihod. Podići ćete svoju trenutnu strategiju na sledeći nivo i možda čak imati hrabrosti da zatražite povišicu ili dodatne odgovornosti. S obzirom na vašu urođenu sposobnost da se povežete sa drugima, sada je pravo vreme da istražite strategije za povećanje priliva novca i podelite ideje sa svojim krugom prijatelja i kolega. Uključivanje u smislene diskusije može rezultirati povoljnim ishodom.

Rak

Tokom ove sezone, mogli biste da preduzmete značajne korake ka postizanju svojih dugoročnih ciljeva . Sa vašom sposobnošću da iskoristite svoju intuiciju, sada je savršeno vreme da iskoristite tu moć i fokusirate se na ono što zaista želite da postignete. Kao rezultat toga, postaćete nezaustavljiva sila.

Lav

Sunce, koje vlada vašim znakom, trenutno prolazi kroz vašu 12. kuću duhovnosti. Sada je vreme za introspekciju i razjašnjenje svojih budućih ciljeva, tako da kada dođe trenutak da zablistate, budete spremni. Preporučuje se da se odvoji vreme za aktivnosti koje podstiču samorefleksiju. Ovo može uključivati učešće u radu događaja, vođenje dnevnika, meditaciju ili duge večernje šetnje.

Devica

Zbog prolaska Sunca kroz vašu 11. kuću prijateljstva i umrežavanja, osećaćete se motivisanim i sposobnim da radite sa drugima kako biste uspešno završili projekte koji su vama lično značajni. Kao rezultat toga, iskusićete dublji osećaj povezanosti sa ljudima koji vas zaista razumeju i cene.

Vaga

Ako želite da unapredite svoju karijeru, impresionirate vrednog klijenta ili se uključite u razgovor sa svojim nadređenima kako biste razgovarali o svojim budućim ciljevima, ovaj period od četiri nedelje je jedinstvena prilika da nastavite sa ovim naporima. Jednostavno rečeno, imate mogućnost da prihvatite svoj puni potencijal.

Škorpija

Tokom sezone Raka, vreme je da Škorpija izađe iz svoje zone udobnosti . Ovo može biti i uzbudljivo i uznemirujuće za nekoga ko voli rutinu poput vas. Možete se upustiti u nova i uzbudljiva iskustva, kao što je upis na onlajn kurs ili odlazak na dugo putovanje. Bez obzira na put koji odaberete, osećaćete se ovlašćenim da maksimalno iskoristite iskustvo i pronađete istinsko ispunjenje.

Strelac

Kao avanturista, više volite da preduzmete akciju nego da se bavite svojim emocijama, posebno onim dubljim. Tokom ove sezone bićete suočeni sa zadatkom da upravljate emocionalnim odnosima. Vreme je da negujete dublje veze sa svojim partnerom ili voljenim osobama.

Jarac

Ova sezona naglašava timski rad, ali ne u poslovnom kontekstu. Reč je o intimnim ljubavnim vezama ili bliskim prijateljstvima u kojima će biti važna saradnja sa drugom osobom. Razgovor i kompromis biće vam ključni motivi u narednom periodu.

Strelac

Tokom sezone Raka, Vodolije će se fokusirati na stabilizaciju svog profesionalnog i ličnog života. Važno je ostati oprezan i izbegavati impulsivne finansijske odluke, jer kraj godine može doneti nestabilnost. Na ljubavnom planu, vaša veza će se razvijati stabilno, a samci Vodolije će imati najveće šanse za novu ljubav u drugoj polovini godine.

Ribe

Ovo je vreme kada ćete imati priliku da obnovite svoje emocionalne rezerve i uspostavite dublje veze sa voljenima . Na profesionalnom planu će se pojaviti nove prilike, ali je važno pažljivo odabrati svoje poteze kako biste izbegli nepotrebne rizike.

(Sensa)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU