"BACIO SAM SIDRO U LJUBLJANI": LJubavni život Bore Čorbe

Kristina Lalić-Spirković

19. 06. 2024. 000000 12:30

Foto: Privatna arhiva

"Bacio sam sidro u mirnoj LJubljani i mnogo mi je lepo sa Dubravkom, ženom koju volim. Ima li veće sreće nego voleti i biti voljen. I što je najlepše, moja poslednja ljubav prihvatila je da se uda za mene. Ona će biti mlada, a ja staroženja, tako me s pravom nazvala. Venčali smo se 25. maja, na Dan mladosti, u Grčkoj na Santoriniju", rekao je Đorđević svojevremeno za medije.

Đorđević je izjavio da je srećan sa svojom suprugom Dubravkom i da je ona promenila njegov život. On je takođe prestao da pije i puši, što pripisuje uticaju svoje supruge.

– Knjigu sam posvetio supruzi. Smatram da žene najbolje inspirišu umetnike, a posebno žena koja je pored mene. Ona je uspela da me pripitomi, kao i godine koje sada imam, sve je to uticalo da počnem da živim relativno zdravije, prestao sam da pijem i pušim. Mogu slobodno reći da sam sebi produžio život pored žene koju volim – ispričao je tada Bora za "Story" i dodao da je Dubravki draže da privatnost sačuvaju za sebe:

– Dubravka izbegava da se slika, čak sam je veoma dugo nagovarao i da objavimo njene fotografije u ovoj knjizi. Trudimo se da čuvamo našu privatnost – rekao je roker tada.

(Kurir/Story)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU