Ne bacajte stari hleb: Iskoristite ga za jelo koje će vas oduševiti (VIDEO)

Kristina LJubisavljević

19. 06. 2024. 000000 14:20

Foto: Bakina kuhinja

Potrebno je:

  • stari hleb
  • malo rendanog kačkavalja
  • 50 g kockice kačkavalja
  • 1 kašika kisele pavlake
  • 100 g  kockice šunke
  • šaka seckane blitve
  • 3 kašike paprike isečene na kocke
  • 50 g kockica suve slanine
  • 3 jaja
  • 100 ml jogurta
  • 100 g kockica sira
  • malo seckanog paradajza 

Priprema:

Tepsiju podmazati uljem i posuti rendanim kačkavaljem. Poređati kriške rezanog hleba. U činiju razbiti jaja, pa umutiti sa pavlakom.

Dodati jogurt, pa i njega izjednačiti. Dodati iseckanu blitvu pa poredjajte kocke paradajza.

Ubacite kockice kačkavalja i seckanu slaninicu. Pecite na 220 stepeni C 40 miniuta da lepo porumeni. Prijatno!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU