Bio je ZVEZDA "Tračare" i devojke su ga obožavale: Sada traži ljubav preko APLIKACIJE ZA UPOZNAVANJE (VIDEO)

Kristina LJubisavljević

17. 06. 2024. 000000 14:30

Foto: Profimedia

Čejs Kroford, glumac kog je domaća publika upoznala i zavolela u seriji "Tračara" (Gossip girl) kao Nejta Arčibalda, otkrio je nedavno da trenutno nema devojku i da je traži preko aplikacije za upoznavanje.

Glumc je u podkastu Aleks Kuper - "Call her daddy", otkrio da koristi aplikaciju za upoznavanje, "Raja", priznavši da su ga prijatelji upozoravali da to ne radi.

- Mislim da sam jedne večeri popio malo više, rekao da ću to uraditi i uradio sam - rekao je Čejs i dodao da još uvek nije imao "sastanak" sa nekim sa aplikacije, te da se sa istom još uvek "upoznaje"

- Jedina konekcija koju sam imao je bila sa nekim iz Indonezije. Okej, super, kad ću ići na Bali? Nikad. Okej -  ispričao je Čejs kroz smeh.

@callherdaddy

comment if u have a raya referral to spare i know the girlies are fiending!!! 😂😂

♬ original sound - Call Her Daddy

Iako je zabavljanje u 2024. godini opisao kao "vatru u kontejneru" te da je teško povezati se sa nekim, priznao je da je uprkos svemu romantik.

- Volim da kuvam i često sam kuvao svojim devojkama. Kućni sam tip, pa volim da se fokusiram na to da budem vrlo osećajan i mislim da to jesam - zaključio je glumac.

(B92.net)

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU