MARINA IZ FILMA "MI NISMO ANĐELI" PONOVO U JAVNOSTI: Pogledajte šta je je imala da kaže ikona mladosti koja je zauvek obeležila devedesete

Isidora Čolaković

14. 06. 2024. 000000 15:30

Foto: Printscreen/ YouTube - Pedja St, Ivica Jevtic

Na vrhuncu popularnosti filma "Mi nismo anđeli", koji je postao kultni hit devedesetih na prostoru bivše Jugoslavije, Milena Pavlović je utelovila ulogu Marine, lika koji je osvojio srca mnogih gledalaca i postao simbol mladosti i slobode.

Kroz svoju neustrašivu, hrabru i nezavisnu interpretaciju Marine, Milena je ostavila trajan pečat u filmskoj industriji regiona. Marina je predstavljala junakinju spremnu da se suoči sa svim izazovima života i ljubavi, ostajući vernim idealima mladosti tog vremena.

U emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1, Milena Pavlović je otkrila da je lik Marine za nju zapravo postao simbol heroinke jedne generacije.

- Kada sam nedavno razgovarala sa svojom ćerkom o herojima, shvatila sam da je Marina, uloga koju sam igrala u filmu 'Mi nismo anđeli', zapravo heroina mladosti - izjavila je Milena, ističući koje replike najčešće ljudi koriste kada je sretnu na ulici.

- Često čujem: 'Marina, kakve ti ono imaš noge? Pa onako! ili 'Nisi se kupala tri meseca' - priča Milena sa osmehom. Takođe je podelila anegdotu iz vremena treće trudnoće kada je na moru jedan ronilac tražio da se slika s njom i da mu nacrta čiča Glišu na stomaku.

Milena je takođe otkrila kako njena deca doživljavaju lik Marine i fenomen "Mi nismo anđeli".

- Mnogi me ne shvataju ozbiljno. Ja sam sebi smešna kada sam ljuta - zaključila je glumica u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU