"GAĐALA ME JE GAĆAMA": Željko Joksimović doživeo šok na koncertu - ovu situaciju nikad neće zaboraviti

Isidora Čolaković

13. 06. 2024. 000000 18:00

Foto: Ataimages.rs/ A.A.

Ceca Ražnatović i Željko Joksimović nedavno su ukrstili glasove i publici poklonili numeru "Više od sreće", što je prvi projekat pevača nakon dužeg vremena.

Kako se čini, pesma preti da postane pravi letnji hit, a mnogi se pitaju da li ova pesma znači i Željkov povratak na scenu.

S obzirom da je svojevremeno bio jedan od najpopularnijih pevača, a da su njegove numere slušale sve generacije, ne čudi što ga je publika željna.

Željko je inače priznao jednom prilikom da koliko god imao iskustva na pozornici, nikad mu nije svejedno. Uvek oseća blagu tremu, a njegov najjači adut je upravo ljubav prama muzici i obožavateljima kao i prvog dana kada je stao na pozornicu.

Upravo tu emociju publika je i te kako znala da nagradi, nekada i previše. Tako je pevač otkrio da ga je jednom prilikom obožavateljka na koncertu gađala donjim vešom.

- Gađala me je gaćama jedna žena na koncertu, još su bile tople! - ispričao je Željko, a s obzirom da je bio jedna od najvećih zvezda na Balkanu, pitanje da li je ovo najčudnije što je pevač doživeo u karijeri.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU