KAKO JE LEPA BRENA DOBILA IME FAHRETA? NJena majka je insistirala na tome iz jednog razloga

Isidora Čolaković

11. 06. 2024. 000000 19:00

Foto: Ataimages.rs/ A.A.

Jedna od naših najvećih zvezda - Lepa Brena gostovala je u emisiji "Šta sam tebi, ko sam sebi". Ona je u svojoj ispovesti otvorila dušu i iskreno priznala šta joj nateže pada svih ovih godina koliko se bavi pevanjem.

- Iskreno ono šminkanje, sedenje na stolici dok me srede, dok nameste frizuru. Isto i fotografisanje. To je jedino što ne volim u ovom poslu, ne volim da poziram, dosadi mi brzo. Pune 42 godine radim, dosadilo mi je to. Te energije koju ostavimo na snimku ili fotki, taj momenat je bitan. Trudim se da za moju publiku bude sjajan. Imam nekad problem sa fotografima, biram da radim sa najboljima i gledam da me fotošopiraju, da se vidi da imam 60 godina, ali da sam malo negovana. Ne možemo pobeći od naših godina - govorila je Lepa Brena.

Brena je u intervjuu više puta govorila da je zahvalna majci na vaspitanju i usmeravanju na pravi put od malih nogu. Otkrila je i zašto i kako su brat i njena sestra dobili ime na slovo ''F''.

- Bila sam treće dete u porodici. Majka je davala takva imena koja ne mogu da idu idu u deminutiv, da se ne skraćuje - otkrila je pevačica.

(PlusOnline)

BONSU VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU