DIJETA VIKI MILJKOVIĆ: Pomogla joj je da se otarasi suvišnih kilograma veoma brzo, a iz ishrane je izbacila samo jednu namirnicu

Isidora Čolaković

09. 06. 2024. 000000 18:30

Foto: Ataimages.rs

Viki Miljković se pre nekoliko godina rešila nikotinske zavisnosti zbog čega se ugojila nekoliko kilograma, te je rešila da svoju liniju dovede u red.

Dijeta Viki Miljković bez gladovanja

Pevačica i njen suprug redovno poste, a upravo takav način ishrane njoj najviše i odgovara i prija za njenu liniju.

“Taške i ja redovno postimo. Najzgodnija sam baš kada postim! “, rekla je jednom prilikom folkerka i dodala da redovno vežba, ali da sada zbog zakazanih nastupa i privatnih obaveza ipak ne može da vežba onoliko često koliko bi želela.

“Sada su počeli nastupi, pa nemam toliko vremena za treniranje, ali se redovno krećem i to mi takođe pomaže da budem vitka”, rekla je Viki za “Hit” kojoj je najteže da se odrekne slatkiša.

“Mnogo volim slatkiše, a unište me svaki put kad preteram. Najviše volim da jedem domaće poslastice – baklave, torte i kolače, a sve to je puno šećera. Kada se ugojim, onda ne jedem ništa slatko dva meseca i uspem da smršam” iskrena je bila pevačica koja je najviše smršala zbog stresa kada joj je preminuo otac, a potom i majka.

“Stres dosta utiče na moju kilažu. Kada mi je tata umro, spala sam na 48 kilograma i tada sam bila najmršavija. To mi je najteži momenat u životu i tada nisam razmišljala o hrani, ma ni o čemu”, priča Viki kojoj je prošle godine preminula i majka.

Pevačica inače kada dolazi na snimanje “Zvezda Granda” sa sobom nosi hranu koje priprema po preporuci nutricioniste, a ponese i neko voće za užinu, a jednom prilikom je otkrila i kako izgledaju obroci koje priprema.

Naime, dijeta Viki Miljković na primeru jednog dana izgleda tako da za doručak spremi palentu sa jogurtom, za ručak uglavnom bude neko grilovano meso, a kao prilog sveža salata, a za večeru pileće belo meso.

(Svet)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU