DRAMA U KARLEUŠINOM DOMU: Nikad burnija svaća Jelene i Duška

Nataša Tutnjević

08. 06. 2024. 000000 09:30

Photo:printscreen/instagram

Pevačica Jelena Karleuša prijavila je policiji rano jutros oko 5.15 sati da ju je napao bivši muž Duško Tošić, ekskluzivno saznaje Kurir.

Kako saznajemo, policija je po prijavi odmah izašla na teren gde je zatekla pevačicu sa prijateljem N.J. Oni su ispričali da je Tošić došao u kuću, od koje ima ključ, a kako su naveli bio je pod vidnim dejstvom alkohola, te je prijatelja svoje bivše supruge uhvatio za vrat i udario ga više puta po glavi i telu.

Karleuša je pokušala da ih razdvoji, međutim, kako saznajemo, Duško je tom prilikom počupao Jelenu za kosu i udario je nekoliko puta po glavi i telu. Jelena nema vidne povrede po telu, dok njen prijatelj ima ogrebotinu u predelu brade i vrata.

Tošić će dalje biti saslušan u policiji povodom ove prijave, a ovo nije prvi put da je policija reagovala zbog porodičnog nasilja u domu fudbalera i pevačice.

Kako je Kurir ekskluzivno pisao, Jelena Karleuša navodno je prijavila Duška Tošića za nasilje u porodici na Božić 2022. godine.

Duško je tada pevačici udario šamar. Jelena je odbila medicinsku pomoć, a policija sa Savskog venca je otišla na kućnu adresu.

Pre četiri godine pevačica je rekla da je Tošić psihički maltretira i da joj je zavrnuo ruku, dok je on sve to negirao i kazao da su se svađali jer imaju nesuglasice u braku. Pevačica se kasnije predomislila i nije želela da ga krivično goni.

Organi reda izašli su na teren i obavili razgovor s njom. Kako kažu naši izvori bliski ovom paru, pevačica je izjavila da je suprug psihički maltretira, da je nasrnuo na nju, kao i da joj je zavrnuo ruku. Ona, međutim, nije želela da se zove Hitna pomoć niti da podnese prijavu protiv Duška.

Kurir

Bonus video: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU