SLAVLJE U DOMU NATAŠE NINKOVIĆ: Glumica se oglasila - ima veliki razlog da bude ponosna (FOTO)

Isidora Čolaković

07. 06. 2024. 000000 16:00

Foto: Ataimages.rs/ G.G, Printscreen/ Instagram - natasaninkovic

NJeni sinovi Luka i Matija danas slave rođendan, a Nataša se tim povodom oglasila na Instagramu.

Naime, glumica je objavila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj je samo stavila emotikone u obliku srca, čaša vina i torte, a nema sumnje da će ovaj dan svi proslaviti zajedno.

Foto: Printscreen/ Instagram - natasaninkovic

Inače, Luka i Mateja nasledili su lepotu od majke, koja važi za jednu od najlepših srpskih glumica, te nije ni čudno što njeni naslednici privlače veliku pažnju javnosti.

Nataša u braku sa 10 godina starijim biznismenom

Nataša je više od dve decenije u srećnom braku, sa 10 godina starijim biznismenom Nenadom Šarenacem. Za njega se udala kada je imala 25 godina, a razlika u godinama im nikada nije smetala.

Nataša je retko, ali uvek sa puno ljubavi govorila o Nenadu, sa kojim je, kako je isticala, doživela holivudske trenutke. Ranije je izjavila kako joj je brak pomogao da sazri, ali nikada nije želela da ga izlaže javnosti.

- Bila sam klinka i u početku brak tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake. Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga, a i decu sam dobila u pravom trenutku - ispričala je Nataša jednom prilikom o braku sa Nenadom.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU