Kejt Midlton se možda neće vratiti dužnostima kakve je nekada imala: "Preispituje šta će moći da preuzme"

Kristina LJubisavljević

05. 06. 2024. 000000 10:30

Foto: Profimedia

Princeza od Velsa, koja je nekada bila na čelu sa suprugom princom Vilijamom na kraljevskim angažmanima, „možda se nikada neće vratiti ulozi u kojoj su je ljudi videli ranije“, rekao je insajder za Us Veekl. Izvor je dodao da ona trenutno „preispituje šta će moći da preuzme kada se vrati“ nakon što je bila podvrgnuta preventivnim hemoterapijskim tretmanima.

Kraljevski stručnjak, Ričard Ficvilijams, misli da će povratak Kejt Midlton dužnostima "biti zasnovan na medicinskim savetima i biće veoma pažljivo izbalansirano“.

Kejt je van očiju javnosti od januara kada je podvrgnuta planiranoj operaciji abdomena, nakon čega joj je dijagnostikovan rak, a do sada nije otkriveno o čemu je tačno reč.

Kraljevska porodica je takođe ostala tiha o njenom zdravlju, a nakon što su se širile razne teorije, Kejt je 22. marta otkrila da je njeno odsustvo bilo zbog dijagnoze raka. Nije otkrila koju vrstu raka ima.

Ona i Vilijam dele troje dece: princa Džordža (10), princezu Šarlot (8) i princa Luisa (6). Kako Midltonova ostaje van očiju javnosti, Vilijam se vratio svojim kraljevskim dužnostima u aprilu i čak je dao malu novost o njenom zdravlju kada je odgovorio da je dobro.

Ostaje nejasno da li će Kejt učestvovati na godišnjim svečanostima Britanske monarhije i proslavi rođendana kralja Čarla 15. juna.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU