"Sad idem u nove minuse": Milica Pavlović o finansijama nakon organizacije koncerata

Kristina LJubisavljević

04. 06. 2024. 000000 10:30

Foto: ATA images/ A.A.

Milica je nedavno otkrila i da li je najzad uspela da otplati taj fantastični koncert.

Milici predstoje i još dva spektakla na turneji „Lav“, koncerti i Novom Sadu i Zagrebu u toku ovog meseca.

- Pa tu sam negde. Sad idem u nove minuse. No dobro, ja sam prihvatila. Šta da radim, tako je u mom slučaju. Volela bih da imam jednu milijardu na računu pa da ne moram da brinem o tome koliko će koštati koji koncert i da mogu da pevam svaki dan u različitim halama. Ja i pevam, ali pod okriljem turneje „Lav“ naći će se ili ovakvi koncerti kakve sam obećala ili neće, a svi drugi će biti regularni koncerti Milice Pavlović sa bendom – rekla je Milica.

Podsetimo, nakon vrhunskog događaja koji je priredila fanovima u krcatoj Beogradskoj areni, Milica je priznala da sa finansijske strane to i nije bio dobar potez.

- Minus kao vrata, ali ja sam srećna što imam taj blagoslov da se bavim ovim poslom. Zaradićemo pare dokle god imamo dve ruke – priznala je Milica nakon koncerta u Areni i naglasila tada da je spremna da se uhvati u koštac sa finansijskim izazovima.

- Uopšte me ne zanima koliko ću ovo otplaćivati, ja sam veliki radnik, nigde nisam zatvorila vrata pogrešnom rečju ili postupkom. Mislim da za mene nema zime dokle god me glas služi. Mi smo išli samo na jednu Arenu jer ovakav šou ne znam da li može u par dana da se izvede. Ponosna sam na sebe – objasnila je tada Milica.

(Grand)

BONUS VIDEO