"BIO SAM IZRIČIT DA NE PRIČA O TOME": Aco Pejović je dugo krio jednu tajnu, a onda je ona sve razotkrila

Isidora Čolaković

04. 06. 2024. 000000 13:30

Foto: Ataimages.rs/ A.A.

Aco Pejović jedan je od najvećih miljeniha publike širom regiona, ali njegova slava i uspeh nisu se pojavile preko noći, te se sada prisetio trenutaka iz detinjstva koje je morao da prevaziđe.

- Svi smo mi krenuli od nule, pa sam tako i ja. Život je borba, uvek postoji maštanje i razmišljanje, a i kada sam klinac bio, ono što sam zamislio u svom životu, uspeo sam da ostvarim sve o čemu sam maštao – istakao je pevač.

Pejović često pomaže ljudima, ali o tome retko govori javno, a njegova ljudskost još jednom je došla do izražaja kada je otkriveno da je donirao razne instrumente jednoj muzičkoj školi.

Naime, u toj školi, mladi talentovani učenici nisu mogli sebi priuštiti kvalitetne instrumente, što je predstavljalo prepreku za njihov dalji razvoj i napredak u muzici, te je pevač odlučio da im pomogne.

- Ja to nikad ne bih ni pomenuo, nego moja razredna je to stavila na Instagram profil i objavila svim medijima. Bio sam izričit da ne priča o tome, ali ona nije dala i nisam baš mogao sa njom da se svađam.

Inače, pevač je sa suprugom odgajio i izveo na pravi put tri predivne ćerke na koje je cela familija ponosna.

- Trudimo se još uvek. One su sad odrasli ljudi, tako da nadamo se da nemaju kud da zalutaju. Ne zna čovek šta život nosi, ali trudimo se i supruga i ja da zaista ostanu na tom putu i budu dobri ljudi kao što jesu. Hvala Bogu, supruga i ja smo srećni, zadovoljni i ponosni – rekao je Pejović.

(Grandonline)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU