ZLATNA PRAVILA VASPITANJA DECE PRINCEZE DAJANE: Kejt Midlton ih se takođe pridržava jer veruje da će pozitivno uticati i na njenu decu

Isidora Čolaković

03. 06. 2024. 000000 17:00

Foto: Profimedia

Sve što kraljevska porodica uradi javnosti je interesantno, pa tako i vaspitne metode koje su već ustaljene među članovima porodice. Istinsko iznenađenje javnosti, izazvala je i vest da Kejt Midlton koristi takozvano "zlatno pravilo princeze Dajane", kada je u pitanju vaspitanje njene dece.

Naime, Dajana je često, na humanitarne organizacije, vodila oba svoja sina želeći da vide kako žive oni manje srećni. Takođe, Vilijam i Hari često su morali da pišu i pisma zahvalnosti, jer je Dajana smatrala da će to pozitivno uticati na njihovo građenje ličnosti.

Ovo pravilo primenjuje i Kejt Midlton sa sve svoje troje dece, pa tako svaki put kad neko od njih dobije poklon, mora da napiše zahvalnicu.

„Vilijam i Kejt su razvili ovu briljantnu veštinu vaspitanja. Malim navikama poput ponašanja za stolom, pisanjem zahvalnica, ljubaznošću izgradiće takav sistem da će on vremenom postati kao refleks, pa će im te iste stvari biti normalne kad odrastu,“ rekao je izvor za "The Sun".

Kao što je Dajana vodila svoje sinove sa sobom na dobrotvorne događaje, Kejt je povela svoju decu da joj pomognu u nekim od svojih filantropskih poduhvata.

Tako su je, nedavno Džordž, Šarlot i Luis ispratili u Mejdenhed i pomagali su joj oko pakovanja poklona i kesa punih igračaka namenjenim siromašnoj deci, uoči Božića.

Kraljevski pisac Endrju Morton, koji je pomogao Dajani oko biografija, rekao je da je pokojna princeza želela da pokaže svojim sinovima kakav je stvarni svet.

„Od malena ih je vodila sa sobom u svaku humanitarnu posetu jer nije želela da njena deca odrastu misleći da je svet pun rendž rovera i dadilja," objasnio je Endrju.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU