"Vazdušni poljubac" Bena Afleka i Dženifer Lopez o kome se priča: Nove fotografije para ne zaustavljaju nagađanja (FOTO)

Kristina LJubisavljević

03. 06. 2024. 000000 12:53

Foto: Profimedia

Posle brojnih obaveza koje su imala oko snimanja filmova, par ponovo provodi vreme zajedno, a paparaci ih prate u stopu.

Tako su fotografisani kako ulaze u auto nakon košarkaške utakmice Benovog sina Semjuela, a podelili su stidljiv poljupac u obraz koji je ponovo podstakao nagađanja.

Foto: profimedia

- Ovo izgleda kao izraz ljubazne naklonosti, ali Benov govor tela sugeriše da je zahvalan za sve. Daje znak da je oduševljen što vidi Dženifer, a zatim podiže palac da bi pokazao da je sve u redu. Dok hodaju jedan pored drugog, torzo im je blizu i dok izvode svoj ritual pozdrava, Benovi obrazi ukazuju na istinsku sreću - rekao je stručnjak za govor tela Džudi Džejms za Miror. 

Dženifer je juče otkazala letnju turneju, što je iznenadilo njene fanove koji su godinama čekali na to. Ipak, ona kaže da to ne bi uradila da nije bilo neophodno:

- Razočarana sam što sam vas izneverila. Molim vas, znajte da to ne bih uradila da ne smatram da je to apsolutno neophodno - napisala je Lopez i nastavila:

- Obećavam da ću se iskupiti i bićemo ponovo svi zajedno. Mnogo vas volim. Do sledećeg puta...

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU