NEDELJNI HOROSKOP OD 2. DO 8. JUNA: Škorpije imaju dobru komunijaciju s partnerom, Jarac će stabilizovati finansijsku situaciju

Kristina Lalić-Spirković

02. 06. 2024. 000000 14:30

Foto: Shutterstosk

Ovan

Posao: Delovaćete s više samopouzdanja i s manje napora izvršavati zadatke. Situacije i projekti koji su dosad zapinjali, pokrenuće se. Moći ćete da računate na podršku kolega i nadređenih osoba.

LJubav: Sve vam je dobro krenulo. Mogli biste da zaključite da kod simpatije počinje da vam se sviđa ono što vas je u početku odbijalo ili vam nije odgovaralo. Ovnovima samcima bi povoljan Merkurov i Venerin uticaj u život mogao da donese vrlo zabavnu, zgodnu i komunikativnu osobu.

Zdravlje: Naklonjeni Merkur daje vam mentalnu živost i optimizam pa će vaše veselo raspoloženje terati od vas sve bolesti. Dani su odlični za početak bavljenja intenzivnijim vežbanjem i meditacijom, ali radite sve umereno.

Najbolji dan: 2. jun

Najlošiji dan: 8. jun

Bik

Posao: Svi su preduslovi za povoljan rasplet situacije, ali bez vašeg učestvovanja teško da će se išta pokrenuti. Uspeh je verovatan i na planu finansija i to u dugoročnijem smislu. Imate „nos“ za zarade.

LJubav: Ako unesete više sadržaja i mašte u brak, oboje ćete biti srećniji. Mogli biste da rešavate porodičnu problematiku, napete odnose s roditeljima ili razmišljate o selidbi. Slobodni Bikovi će se zagledati u osobu koja će im po nekim svojim vrednostima imponovati.

Zdravlje: Mogli biste da patite od psihičkog umora – možda ste zasićeni poslom koji radite ili nešto napetijom porodičnom situacijom. Pokušajte da pronađete slobodno vreme samo za sebe, za svoje hobije i sitne radosti.

Najbolji dan: 4. jun

Najlošiji dan: 3. jun

Blizanci

Posao: Želja za postignućem podstaći će vas na akciju i odvažno suočavanje s teškoćama. Nedovršene poslove i one nad kojima ste se dugo mučili, privešćete kraju. Briljiraće novinari i pisci.

LJubav: Dani su kao stvoreni za ulazak u bračne vode ili ostvarenje nove veze. Buran noćni život doprineće vašoj popularnosti i povećati broj poklonika vašega šarma. Sredinom nedelje Blizanci će napokon shvatiti da kod simpatije imaju velike šanse.

Zdravlje: Već se dugo niste ovako dobro osećali kao ovih dana, ali nemojte se sasvim opustiti. Što više boravite napolju, barem sad dok još nisu velike vrućine. Šetnje će vam mnogo koristiti, a mlađima trčanje.

Najbolji dan: 6. jun

Najlošiji dan: 4. jun

Rak

Posao: Nakratko ćete se povući iz javnosti, poteze vući iz senke i planove držati za sebe. Pred Rakovima su dani iščekivanja ili pripreme velikih profesionalnih promena. Teže ćete podnositi rutinske poslove.

LJubav: Uložite emocije i nade u vezu koja se već dokazala ili u simpatiju koja vam pruža osećaj zaštićenosti. Izbegnite obnavljanje bivših, propalih veza jer ćete se opet upetljati u iste probleme. Prednost dajte novim poznanstvima i novim odnosima.

Zdravlje: Skloni ste nakupljanju vode u telu, što može da predstavlja pretnju vašoj telesnoj težini. Kontrolišite ishranu, jedite zdrav jutarnji obrok, a večernji obrok neka bude što lakši i manje kaloričan.

Najbolji dan: 8. jun

Najlošiji dan: 3. jun

Lav

Posao: Merkur u Blizancima daje vam veliku mentalnu energiju, pa će i drugi uvideti vašu sposobnost kvalitetnog i racionalnog zaključivanja. Bićete iscrpljeni nagomilanim obavezama, ali sada se nemojte štedeti.

LJubav: Napokon će se osećanja koja postoje između vas i partnera verbalizovati. Reći ćete jedno drugom što mislite i pronaći način za rešavanje problema iz prošlosti. Pred Lavovima samcima su nove prilike: od sredine nedelje vaše šanse se kod nekoga povećavaju.

Zdravlje: Zahvaljujući povoljnom Merkuru i Marsu, vaše će se raspoloženje bitno popraviti pa ćete psihički biti snažni i otporni na stres. Zanimaće vas sport, društveni život i zabave do ranih jutarnjih sati.

Najbolji dan: 2. jun

Najlošiji dan: 5. jun

Devica

Posao: Nemojte namerno da povlačite pitanja koja mogu da zaoštre odnos vas i vaših pretpostavljenih. Nepovoljan poslovni period je prisutan, pa se ne preporučuje širenje poslova ili bilo kakve promene na radnom mestu.

LJubav: Ne očekujte da vas partner obasipa nežnostima i da provodi više vremena s vama. Ove nedelje će posvećenost poslu i karijeri biti najočitiji dokaz njegove ljubavi. Device rođene u avgustu, neke skrivene tajne između vas i partnera će isplivati.

Zdravlje: Aktivan način života biće najbolji način da ostanete u dobroj formi i izbegnete sve eventualne zdravstvene tegobe. Pripazite i na probavu, naročito ako već patite od nadutosti ili gorušice. Opustite se u društvu.

Najbolji dan: 4. jun

Najlošiji dan: 7. jun

Vaga

Posao: Nemojte da susprežete svoju ambiciju, istaknite se. Moć opažanja biće jaka pa će Vage prepoznavati i iskorišćavati tuđe slabosti ili slabe tačke, a da pritom nikom ne nanesu štetu.

LJubav: Mogli biste da planirate venčanje i potomstvo i tako na neki način proslavite svoju ljubav, na primer da se verite. Krizom načete ljubavne veze mogle bi da se poboljšaju, ali samo ako će između vas i partnera biti volje za kvalitetnim razgovorom.

Zdravlje: Izdržite sve pritiske i napore kojima ste izloženi jer od iduće nedelje stižu poboljšanja. Do tada se klonite bilo kakvih rizika, opasnih sportova i svih situacija u kojima biste mogli da se povredite.

Najbolji dan: 6. jun

Najlošiji dan: 8. jun

Škorpija

Posao: Moguće su promene u rukovodstvu ili dolazak novog šefa. Izbegavajte situacije u kojima bi drugi, bilo da je reč o šefu ili kolegi, mogli da vas dožive kao pretendenta na njihovu poziciju.

LJubav: Vaša komunikacija s partnerom je dobra pa sada rešite nesporazume i dileme. Škorpijama samcima savetuje se više opreza u odabiru nove simpatije ili upuštanju u nove odnose, jer biste mogli da upoznate nekog ko neće biti sasvim iskren prema vama.

Zdravlje: Marsov uticaj može biti uzrok vaših čestih promena raspoloženja, lošoj koncentraciji i psihičkom umoru, ali nekih drugih tegoba nećete imati. Opuštajte se i odmarajte čim se za to stvore prilike.

Najbolji dan: 8. jun

Najlošiji dan: 5. jun

Strelac

Posao: Mogli biste češće da odlazite na poslovna putovanja, da budete zaduženi za odnose s javnošću ili da više radite s ljudima. Mnogo toga dolaziće neplanirano pa će prilagođavanje i snalažljivost biti izuzetno važni.

LJubav: Oduševiće vas osoba koja je vaša suprotnost, ali kad je malo bolje upoznate, shvatićete da imate dosta toga zajedničkog. Strelčevi u braku će biti svadljivi i ljubomorni, ali od sledeće nedelje će više i kvalitetnije komunicirati pa će se manje svađati.

Zdravlje: Mars vas štiti pa nema većih opasnosti po vaše zdravlje. Osećaćete se jako dobro, a ako ste od nečeg bolovali ili treba da obavite operativni zahvat, sve će se odvijati u najboljem redu.

Najbolji dan: 3. jun

Najlošiji dan: 7. jun

Jarac

Posao: Mogli biste da se preselite u novu kancelariju, dobijete novu radnu opremu ili odete na kraće poslovno putovanje. Stabilizovaćete finansijsku situaciju, podmirićete dug iz prošlosti ili povećati ušteđevinu.

LJubav: Problemi idu prema svom razrešenju. Emotivna komunikacija će vam se poboljšati, pa ćete u otvorenom razgovoru s partnerom uspešno izgladiti nesporazume. Jarčevi koje gaje simpatije ili su u vezi s osobom na poslu, odnos će im se iskristalisati.

Zdravlje: Ako imate problema s nesanicom, klonite se kasnih i obilnih obroka. Prednost dajte zdravom načinu života, naročito ako ste često pod stresom i previše radite. Fizičke energije imate mnogo, ali se jako iscrpljujete.

Najbolji dan: 4. jun

Najlošiji dan: 2. jun

Vodolija

Posao: Imaćete motivacije za rad, ali okolnosti neće pratiti vaš ritam. LJudi će vam raditi iza leđa i otežavati obavljanje posla. Odstupite korak u stranu, kako biste razmislili šta i kako dalje.

LJubav: Naklonjena Venera podstiče vašu sklonost flertu i izlascima. Slučajan susret bi mogao da bude fatalna prekretnica pa se potrudite da u svakom trenutku budete doterani. Vodolijama u braku su sredinom nedelje moguće razmirice ili se neko u porodici upliće u vaš odnos.

Zdravlje: Ako vas muči višak kilograma, izbacite iz ishrane slatkiše, krompir i beli hleb. U odličnom ste periodu za odvikavanje od pušenja jer ćete biti istrajni i uporni. Psihički ćete bolje podnositi stresne situacije.

Najbolji dan: 6. jun

Najlošiji dan: 5. jun

Ribe

Posao: Poslovi se zahuktavaju. Bićete zatrpani poslom, ponekad nervozni jer nećete uspeti da se organizujete. Budući da će vaša marljivost biti udružena s kreativnošću, rezultati će biti odlični.

LJubav: Bez grča i nepotrebnih kalkulisanja prihvaćaćete nova zbivanja. Otvoreni poziv uputiće vam osoba koja će vam se svideti zbog svoje spontanosti i maštovitosti. Ako ste u braku, mogući su izraženiji nesporazumi zbog finansijskih problema.

Zdravlje: Ribe će zanimati razni tretmani ulepšavanja pa će rado isprobavati razne kozmetičke preparate. Prednost dajte prirodnim voćnim maskama za lice. Vreba vas psihički umor pa vam je preko potreban odmor.

Najbolji dan: 8. jun

Najlošiji dan: 7. jun

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU