PALATA SE OGLASILA: Potparol Kejt Midlton otkrio istinu o njenom trenutnom zdravstvenom stanju

Isidora Čolaković

29. 05. 2024. 000000 13:21

Foto: Profimedia

Otkako je Kejt Midlton obelodanila da se bori sa teškom bolešću, njen izlazak u javnost dugo se čekao. Kada je nedavno napokon uslikana u javnosti, a potom još par puta viđena kako izlazi, mnogobrojni obožavaoci ponadali su se da je zdravstveno stanje Kejt Midlton znatno bolje.

Prema pisanju lista Daily Mail, princeza od Velsa je u poslednje vreme sve češće bila sa porodicom van palate, dok su za to vreme na njihovu adresu stizala brojna pisma podrške u kojima fanovi žele brz oporavak i pružaju joj neizmernu podršku.

Naime, osoblje palate kaže da je preplavljeno "desetinama hiljada" pisama u kojima se princezi želi dobro nakon što joj je dijagnostikovan rak.

U uobičajenoj nedelji na adresu palate stigne najviše hiljadu pisama, ali od kada je javnost znala za bolest Kejt Midlton, njihov broj se udesetostručio.

Iako su pojavljivanje Kejt Midlton u javnosti mnogi shvatili kao dobar znak, iz Kensingtonske palate ističu da je potrebno još vremena za oporavak.

Portparol Palate je takođe istakao da princezino pojavljivanje u javnosti ne treba shvatiti kao povratak na posao nakon teške operacije.

Kako se ispostavilo, Kejt još nije pristupila svojim službenim dužnostima i javnim nastupima, ali je dobro upućena u sve i prati sve izveštaje od kuće.

(Gloria)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU