Paprikaš od mesa za današnji ručak: Uživaćete u ukusu (VIDEO)
29. 05. 2024. 000000 12:00
Potrebno je:
- 2 šargarepe
- ulja
- 1 par dimljenih kobasica
- 1 glavica crnog luka
- 1 šaka testenine
- aleva paprika
- suvi začin
- 3 krompira
Još je potrebno:
- 250 g mlevenog mesa
- manja glavica crnog luka
- 3 čena belog luka
- mlevena paprika
- so, biber
- 1 jaje
Priprema:
U mleveno meso dodati seckan luk, jedan i drugi, mlevenu papriku, biber, jaje, so i sve izjednačiti.
U šerpu iseckati luk i šargarepu i dodati secene kobasice i dinstati da kobasice puste masnoću. Dodati još mlevenu papriku, začine i krompir. pa naliti vodu i ostaviti da se kuva oko 10 minuta.
Kašičicom vaditi pripremljeno meso i spuštati u paprikaš. Dodati i i šaku testenine, ako treba još vode i kuvati još 20 minuta.
Po želji posoliti i na kraju dodati seckan peršun. Prijatno!