Paprikaš od mesa za današnji ručak: Uživaćete u ukusu (VIDEO)

Kristina LJubisavljević

29. 05. 2024. 000000 12:00

Foto: Bakina kuhinja

Potrebno je: 

  • 2 šargarepe
  • ulja
  • 1 par dimljenih kobasica
  • 1 glavica crnog luka
  • 1 šaka testenine
  • aleva paprika
  • suvi začin
  • 3 krompira

Još je potrebno:

  • 250 g mlevenog mesa
  • manja glavica crnog luka
  • 3 čena belog luka
  • mlevena paprika
  • so, biber
  • 1 jaje

Priprema:

U mleveno meso dodati seckan luk, jedan i drugi, mlevenu papriku, biber,  jaje,  so i sve izjednačiti. 

U šerpu iseckati luk i šargarepu i dodati secene kobasice i dinstati da kobasice puste masnoću. Dodati još mlevenu papriku, začine i krompir. pa naliti vodu i ostaviti da se kuva oko 10 minuta.

Kašičicom vaditi pripremljeno meso i spuštati u paprikaš. Dodati i i šaku testenine, ako treba još vode i kuvati još 20 minuta.

Po želji posoliti i na kraju dodati seckan peršun. Prijatno!