VEČITE NEŽENJE: Rođeni u ovim znacima beže od braka kao đavo od krsta

Kristina Lalić-Spirković

15. 06. 2024. 000000 16:00

Da li ste se ikada zapitali zašto neki ljudi izgledaju otporni na ideju braka? Astrologija bi mogla da drži ključ za razumevanje ovog intrigantnog fenomena.

Ovom prilikom ćemo se upustiti u astrološke profile četiri horoskopska znaka koji su možda manje skloni da stanu na ludi kamen.

Bez obzira da li ste radoznali o sopstvenim sklonostima ili tražite uvid u ponašanje voljene osobe, čitajte dalje da biste otkrili misterije zvezda.

Vodolija

Vodolije su poznati po svojoj nezavisnoj prirodi i odbojnosti prema konformizmu. Oni cene svoju slobodu iznad svega i brak mogu posmatrati kao ograničenje njihove autonomije. Pod vladavinom Urana, planete inovacija i pobune, Vodolije su često privučene nekonvencionalnim načinom života i mogu se boriti sa tradicionalnim očekivanjima vezanim za brak. NJihovo nespremnost da se skrase proizilazi iz želje da zacrtaju sopstveni put i istražuju svet pod sopstvenim uslovima.

Strelac

Strelci su avanturisti u duši, stalno traže nova iskustva i izazove. Oni napreduju u spontanosti i mrze sve što se oseća ograničavajuće ili ograničavajuće. Kao prirodni istraživači, Strelcima može biti zastrašujuća ideja da se posvete jednoj osobi za ceo život. Pod vladavinom Jupitera, planete ekspanzije i slobode, oni su najsrećniji kada su u mogućnosti da slobodno lutaju i slede svoje strasti bez inhibicije. Brak, sa svojim obavezama i odgovornostima, može izgledati u suprotnosti sa njihovim nemirnim duhom.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj dvostrukoj prirodi i živopisnim ličnostima. Oni žude za raznovrsnošću i stimulacijom, često se bore da se posvete jednoj osobi ili ideji na duži period. Vođeni vladavinom Merkura, planete komunikacije i intelekta, Blizanci stalno traže mentalnu stimulaciju i lako im može dosaditi u vezama. Ideja da se doživotno nasele sa jednom osobom može da deluje zagušljivo za njihove radoznale umove, što ih navodi da izbegavaju dugoročne obaveze u korist slobode i fleksibilnosti.

Ovan

Ovnovi su žestoko nezavisni i samopouzdani, više vole da sami kroje put nego da prate gomilu. Pod vladavinom Marsa, planete akcije i asertivnosti, Ovnovi su prirodni lideri koji napreduju u izazovima i avanturama. Oni mogu gledati na brak kao na potencijalnu prepreku njihovim ličnim ciljevima i ambicijama, plašeći se da će ih odvratiti od bavljenja svojim strastima. Ovnovi vrednuju svoju slobodu iznad svega i mogu se odupreti svemu što im preti da ih veže, uključujući brak, prenosi Astro Talk. 

(Alo)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU