KAĆA GRUJIĆ ŽELI JOŠ JEDNO DETE: Pevačica otkrila svoje rođendanske želje

Isidora Čolaković

21. 05. 2024. 000000 11:00

Foto: Ataimages.rs/ A.A.

Rođendan Katarine Grujić proslavljen je sinoć u jednom poznatom beogradskom restoranu. Među zvanicama bile su brojne poznate ličnosti, ali naviše od svih blistala je slavljenica.

Kaća je za ovu priliku odabrala belu haljinu koja je pratila liniju tela, dok je uz to uklopila sandale u istoj boji i čitav stajling upotpunila efektnim nakitom i frizurom.

Ipak, najlepši detalj bio je njen osmeh koji nije skidala čitavo veče, a najveći razlog tome je suprug Marko i ćerkica Katja.

Naime, nakon nekog vremena provedenog u Grčkoj zbog poslovnog angažana, fudbaler se vratio u Srbiju, pa je sada srećna porodica ponovo na okupu.

Za 32. rođendan Katarina Grujić je od supruga je dobila prelep poklon, ali nije želela da otkrije šta je u pitanju, osim da je u pitanju "sitnica".

- Bila sam najsrećnija što je došao i što smo sada zajedno. Bićemo narednih mesec-dva zajedno, a o materijalnim stvarima nikada nisam volela da govorim. Dobila sam neku "sitnicu"  - izjavila je pevačica kroz smeh za medije.

Kaća je otkrila da uživa u godinama koje ima, ali i da se i te kako raduje četrdesetim.

- Večeras sam posebno raspoložena! Hvala svima na divnim čestitkama. Ove tridesete su mi mnogo lepe, ali jedva čekam da uđem u četrdesetu, mislim da će one biti još lepše.

Obožavam da slavim rođendan, to je uvek fešta, znaju i kolege. Svi se penjemo na stolove, kod mene je uvek najbolje piće i hrana. Moj rođendan se ne završava pre 7 ujutru. Posle idemo kod nas na after parti - rekla je Kaća i dodala:

- Znam da je kliše, ali želim samo da ja i moja porodica budemo zdravi i srećni. Sve ostalo mogu sebi da obezbedim. Volela bih i Katji da podarim brata ili sestru, da ima društvo.

(Gloria)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU