Lepa Brena otkrila kako je njen i Bobin brak opstao ovoliko godina: Ovo je njen savet svim parovima

Kristina LJubisavljević

20. 05. 2024. 000000 20:00

Foto: ATA images

U decembru 1991. godine Brena i Boba Živojinović su u sali hotela “Interkontinental” razmenili bračne zavete. Te večeri prekinut je Dnevnik, kako bi mladenci sa lica mesta pozdravili gledaoce.

Brak Lepe Brene i Bobe jedan je od najdugovečnijih na estradi, a muzička zvezda je tokom gostovanja u emisiji ”Scena” otkrila kako joj je pošlo za rukom da sačuva porodicu na okupu.

- Došla sam do jedne knjige na kojoj je pisalo ”Brak”, otvorila sam je pošto me je baš interesovalo šta piše u njoj... Međutim, unutra je bilo oko 150 praznih stranica. Moj savet svim devojkama, ženama i supružnicima je da bez ljubavi, poštovanja i tolerancije ne postoji ni jedan brak, ni jedan posao.

Brak Lepe Brene odoleo je brojnim iskušenjima, a skladnu porodicu pevačica smatra svojim najvećim uspehom:

- Posle svih tih mojih najvećih životnih iskušenja, kada dobijete decu tek onda shvatite koliko niste imali tu vrstu ljubavi i koliko ona prosto zaokruže čitav jedan ciklus u vašem životu. Posle toga mislite da ne postoji ništa veće od ljubavi prema deci, dok se ne rodi unuče - zaključila je pevačica.

Podsećanja radi, Brenina i Bobina svadba koštala je oko 50.000 nemačkih maraka, što je za ono vreme bilo čitavo bogatstvo. Pripremljeno je čak 650 jela, torta je imala pet spratova, pokloni su stizali iz svih krajeva sveta (kum Boris Beker nije mogao da dođe, ali im je poslao najnoviji “mercedes”), a folk zvezda blistala je u venčanici kuće “Dior”.

VHS kaseta sa snimkom Brenine i Bobine svadbe mesecima je bila najtraženija u video-klubovima - svi su želeli da vide “venčanje veka”.

(Lepa i srećna)

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU