NIKAD ISKRENIJI: Albino progovorio o SARADNJAMA SA PEVAČIMA sa estrade

Nataša Tutnjević

20. 05. 2024. 000000 12:00

Photo:printscreen/youtube

Stjepan Jelica, koji se proslavio kao Albino, otkako je zakoračio na scenu privlači veliku pažnju javnosti, ali i kolega. Mnogi od njih, čim su videli kako i šta on radi, poželeli su da sarađuju sa njim, a kako je jednom prilikom objasnio - njegov talenat je najpre prepoznala Ceca Ražnatović.

Gostujući u jednom podkastu, on nije skrivao i koliko je ona njega oduševila time što je izuzetno „prizemna, normalna žena, a tako velika zvezda", baš kao i Mile Kitić, njegova supruga Marta Savić, pa i njihova ćerka Elena. Tu se, pak, lista saradnji koje nosi u lepom sećanju nikako ne završava.

- Radio sam sa Miletom Kitićem. Uz dužno, najveće poštovanje čoveku; i njemu i Marti i Eleni, mogu možda da kažem da su oni i jedni od najboljih ljudi koje sam u životu upoznao. Mislim, već su ostvareni i u nekim su godinama i ti vidiš tu, kao što vidim i kod Cece, to su ljudi... Svaka im čast - počeo je on u „Posteru", te potom otkrio da je ista saradnja oduševila čak i njegovog oca koji se inače „nije preterano mešao u njegov posao".

- Boli njega briga za sve druge, za sve živo, ne interesuju ga nebitne stvari. Ne pričaš o drugim ljudima. Toliko je divno da sediš, popiješ nešto, radiš, pričaš. Meni je to jedna od najdražih saradnji, sigurno. I zbog toga što je to prva pesma, recimo, mom tati tako zvoni telefon - istakao je, a onda dodao da je njemu i „Šećeru" jednako draga, koju je Albino uradio s Milicom Pavlović.

- Nikolija zna šta hoće. Uvek nam je bila super saradnja. Žena zna šta hoće, šta joj treba, može da joj se svidi svašta, ali će biti u fazonu: „Dobro, to nisam ja, više bih volela nešto ovako", ali to je odlično. NJu bih izdvojio kao primer - nabrajao je dalje, ne odvajajući svakako pevačicu od njenog partnera Relje Popovića.

Zajedno ih je, naime, upoznao, pa mu „naprosto i ne idu jedno bez drugog".