VELJKO RAŽNATOVIĆ OTKRIO ŠTA MISLI O KARLEUŠI: Cecin naslednik prvi put javno progovorio o najvećoj suparnici svoje majke

Isidora Čolaković

19. 05. 2024. 000000 17:00

Foto: Ataimages.rs, Profimedia

Sukob Jelena Karleuše i Svetlane Cece Ražnatović traje već dugi niz godina, a pevačice su se više puta suočile na sudu. Do javnosti je dospeo i jedan snimak iz sudnice, a sada je o ljutoj suparnici svoje majke prvi put progovorio Cecin sin Veljko Ražnatović.

Veljko, koji je nedavno treći put postao otac, retko se pojavljuje u javnosti i gostuje u emisijama, posvetio se bokserskoj karijeri i svakodnevnim treninzima, a sada je napravio izuzetak i bio gost Laganog podkasta. On je pred kamerama govorio o svim aktuelnim temama, pa se tako dotakao i Karleuše.

Ceca, kao i njena deca, obično mudro ćute o ovom sukobu, a ovoga puta Veljko je dobio hrabro pitanje koje se tiče upravo Jelene. Voditelj je mladog Ražnatovića pitao koja mu je omiljena pesma od pop dive, te šta misli o njoj i da li gaji neke "negativne" emocije.

Veljko je kratko odgovorio da nema omiljenu Karleušinu pesmu, te da ne misli uopšte o njoj. Ovaj odgovor je svakako digao veliku prašinu, te je već sada viralan na društvenim mrežama.

(Mondo)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU