"NESTALA STRUJA U SRED PREDSTAVE": Andrija Milošević prepričao neverovatnu situaciju - evo šta je publika uradila (VIDEO)

Isidora Čolaković

18. 05. 2024. 000000 14:00

Foto: Shutterstok, Ataimages.rs

Glumac Andrija Milošević podelio je sa svojim pratiocima na Instagramu nestvarnu scenu iz Teatra na Brdu, gde je nakratko nestala struja.

On je pokazao šta je publika uradila kad je u pozorištu nestalo struje.

 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by andrijamilosevic_official (@andrijamilosevic_official)

- Nestala je struja u pozorištu. Međutim, mi smo nastavili da igramo predstavu. Večeras na Brdu je potpuno ludilo, sad ćete da vidite kako je publika osvetlila sve svojim telefonima, osvetlila je scenu - kazao je glumac.

- Ovo je potpuno neverovatno, potpuno neverovatno, ovo se retko doživljava - govorio je ushićeno dok je snimao video.

Andrija Milošević je inače na sceni već 25 godina. Prvi put je pred kamere stao u filmu "U ime oca i sina" čuvenog Božidara Nikolića, a u intervjuu za TV ekran se osvrnuo na svoju prvu ulogu.

- Osećam veliki ponos i čast što sam sticajem okolnosti igrao u tom filmu, s takvim veličinama i majstorom kakav je Bota Nikolić bio. Ponekad je teško poverovati odakle krene i dokle čovek dođe kad ide tim nekim svojim putem. Tu sam prvi put igrao s Batom Stojkovićem, prvi put video Petra Božovića... To je zaista bilo nesvakidašnje iskustvo, posebno tada, u ratno vreme, usred katastrofalnih prilika, jednog beznađa. Ali opet, kad je čovek mlad, sve lakše prebrodi. Sećam se jedne emisije snimane u Moskvi. Pitali su jednog starca kad mu je bilo najlepše u životu, a on je rekao: "Pedeset i neke..." Na novo pitanje zašto tada kad su to bile godine pod Staljinom, odgovorio je: "Ali ja tada sam bio mlad." I zaista, kad si mlad, svako vreme ti je lepo, a meni je bilo još lepše jer sam studirao i igrao u takvom jednom filmu istovremeno - rekao je glumac.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU