"MOLIM VAS DA NASTAVITE DA PODRŽAVATE NAŠU MISIJU": Nikola Rokvić otkrio koliko novca je do sada skupljeno (VIDEO)

Isidora Čolaković

17. 05. 2024. 000000 15:34

Foto: Profimedia, Printscreen/ Instagram - nikolarokvic

Nikola Rokvić je sve bliži svom cilju. On je peške krenuo na put od Beograda do Egine koja je udaljena 1.060 kilometara, a danas, 17. maja je na 26. danu, te je sve bliži cilju.

On se svojim pratiocima na Instagramu obratio divnom porukom. Otkrio je koliko novca je do sada prikupljeno, ali je apelovao na ljude da nastave da budu humani kako bi se skupio i novac za pedijatrijsku onkologiju u Nišu.

- Pomaže Bog dragi ljudi, evo 26. dan je u toku. Sad sam na 24. kilometru, hvala Bogu ide sve dobro, menjaju se klime, sad prelazim jednu planinu. Centralna Grčka, još nekih 180 kilometara do Atine, i samo da vas obavestim na današnji dan da smo došli do 26 miliona dinara. Nastavljamo dalje, molim vas da i dalje podržavate ovu našu misiju i da skupimo dovoljno sredstava i za pedijatrijsku onkologiju u Nišu. Bog vas blagoslovio i svako dobro dao. Živeli - poručio je Nikola.

 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

Podsetimo, Nikola je juče imao incident sa psima koji su ga napali, a sve detalje je takođe podelio na svom Instagram profilu.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU