Svet bruji o Dženifer Lopez i Benu Afleku: Spekuliše se da se razvode i da se on već iselio

Kristina LJubisavljević

17. 05. 2024. 000000 09:06

Foto: Profimedia

Par nema zajedničku javnu fotografiju već 47 dana, pa se sve više javlja o tenzijama u njihovim turbulencijama u braku, piše Pipl.

Poslednji put su fotografisani zajedno držeći se za ruke u NJujorku 30. marta, što je  podstakao spekulacije da nešto nije kako treba u njihovom odnosu.

Ono što je sigurno je da oboje snimaju različite filmove i da su imaju dosta posla.

Lopez je provela vreme u NJujorku u aprilu i početkom maja, promovišući svoj predstojeći film "Atlas", a pripremala se i za Met Galu, na kojoj je prisustvovala bez Afleka.

Oskarom nagrađeni reditelj "Arga" je u međuvremenu snimao u Americi i promociji dokumentarca Toma Brejdija.

Par se preselio u vilu vrednu 60 miliona dolara na Beverli Hilsu, koja je bila baza za njihovu porodicu, u maju prošle godine. Sada izvori za In Touch navode da se Ben već navodno iselio iz kuće, a Dženifer je primećena traži kuće po Beverli Hilsu, piše Miror.

- Oni nikada neće prestati da se vole, ali ona ne može da ga kontroliše, a on ne može da promeni nju. Nema šanse da je to moglo da potraje - dodao je insajder.

Podsetimo, Dženifer i Ben su bili u vezi 2002. do 2004. godine, verili su se i bili na korak do venčanja, kada je usledio raskid.

 Obnovili su svoju romansu 2021. godine i venčali se u Las Vegasu, da bi nekoliko meseci kasnije napravili veliku žurku za porodicu i prijatelje na Benovoj kući na jezeru.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU