Toma Kruza je razvod koštao 400.000 dolara godišnje: Sve je bilo idealno, a onda su im se oni uselili u kući - Kejti sa time nije mogla da se nosi

Kristina LJubisavljević

16. 05. 2024. 000000 19:00

Foto: Profimedia

Par se venčao na sajentološkoj ceremoniji 2006. godine, samo nekoliko meseci nakon što je dočekao svoju ćerku Suri Kruz, ali stvari su polako krenule nizbrdo. Izvori su tvrdili da je Kejti bila zastrašena sajentološkom crkvom i da se plašila da će okrenuti njenu ćerku protiv nje.

Kejti je dobila isključivo starateljstvo nad njihovom ćerkom kao deo njihovog sporazuma o razvodu, a Tom se tokom godina udaljio od Suri.

Pukotine su počele da se pojavljuju u braku Toma i Kejti kada su se članovi Sajentološke crkve uselili u njihov dom u Los Anđelesu, kako bi se crkveno osoblje uverilo da je zvezda "Nemoguće misije" pravilno zbrinuta.

Tom i Kejti su 29. juna 2012. objavili razvod, a glumac je tada rekao da je "duboko tužan" zbog Kejtine odluke da se rastanu.

Portparol glumca je tada rekao:

- Kejt je podnela zahtev za razvod, a Tom je duboko tužan i koncentrisan je na svoje troje dece.

Nagodba o razvodu

Glumica je u dokumentima za razvod tražila i podelu imovine. Tom se složio da plaća 400.000 dolara godišnje na ime izdržavanja ćerke.

Sporazum je trajao sve dok Suri nije napunila 18 godina prošlog meseca. Tom je takođe pristao da plati sve Surine troškove, uključujući medicinske, osiguranje, obrazovanje, koledž i druge vannastavne troškove.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU