VENČAO SE BIVŠI VERENIK LEJDI GAGE: NJegovo srce je osvojila 15 godina mlađa manekenka

Isidora Čolaković

16. 05. 2024. 000000 18:30

Foto: Profimedia

Glumac Tejlor Kini (42), zvezda serije "Čikago u plamenu", venčao se s 15 godina mlađom manekenkom, Ešli Kruger, nakon dve godine veze. Imali su malu, privatnu ceremoniju u Čikagu, gde je Kini nedavno završio snimanje 12. sezone NBC-jeve serije, piše People. 

U vezi su dve godine

Kini i Kruger zajedno su od 2022, a zgodni glumac je svoju prvu fotografiju sa Ešli podelio na Instagramu u martu te godine. Službeno su se u pojavili u javnosti u aprilu 2022. na dobrotvornom događaju u Juti. Iako par nije javno pričao o svojoj vezi, na društvenim mrežama su objavili jedno drugo. Ešli se takođe pojavila u seriji "Čikago u plamenu" 2022. godine u 11. sezoni.

Foto: Profimedia

Glumcu je ovo prvi brak, iako je prethodno bio veren s pevačicom Lejdi Gagom, sa kojom je bio u vezi skoro pet godina, sa kojom je bio i veren. Par se upoznao tokom snimanja spota za njenu pesmu "You and I", a veridbu su raskinuli u julu 2016. godine, nakon čega je Gaga neko vreme bila sama. Međutim, pevačica je nedavno izjavila da je ponovo zaljubljena.

Foto: Profimedia

Kruger je 2017. godine diplomirala novinarstvo na Univerzitetu u Ajovi. Nakon toga je radila u prodaji i marketingu. Kruger trenutno radi honorarno kao voditeljka poslovnog razvoja za Eagle Six Properties. Što se tiče modelinga, ima ugovor s agencijom BMG Models.

(Index.hr)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU