Prodaje karte za koncert za samo 10 dolara: Dženifer Lopez savetovali da otkaže turneju, ali ona ne odustaje

Kristina LJubisavljević

12. 05. 2024. 000000 15:00

Foto: Profimedia

Kako navodi Dejli Mejl prodaja karata ne ide dobro, pa su organizatori želeli otkažu koncerte. Ipak, pevačica i njen menadžer odbili su to.

Lopez (54) kreće na put sledećeg meseca i imaće niz koncerata širom Amerike kada će promovisati novi album, "Ovo sam ja...sada".

Ali, kako stvari stoje, ona se i dalje suočava sa slabom prodajom karata, a prema pisanju Dejli Mejla neka mesta se sada prodaju i za samo 10 dolara.

Insajder je rekao da bi nedostatak pažnje za njenu turneju mogao biti posledica toga što je bila „previše eksponirana“.

- Džej Lo je previše izložena . Prvo je bio njen brak, zatim njen beskrajni medeni mesec, zatim film, a zatim izdavanje albuma. Onda je osetila potrebu da ispriča svoju i Benovu ljubavnu priču u dokumentarcu koji je finansirala pod nazivom "Najveća ljubavna priča koja nikada nije ispričana". A sada i turneja. To je jednostavno previše - rekao je insajder za pomenute medije i dodao:

- Dženifer je oduvek bila marketinški i PR genije, ali njena najveća pogrešna procena je to što misli da je svet još uvek zainteresovan za njihovu ljubavnu priču. Ali niko više ne brine o Benifer. Svet je krenuo dalje.

BONUS VIDEO