RECEPT ZA POHOVANU PILETINU-MALE TAJNE VELIKIH MAJSTORA: Kada probate ovu metodu pohovanja, zaboravićete sve druge

Nataša Tutnjević

14. 05. 2024. 000000 16:30

Photo:Shutterstock

Za sve ljubitelje pohovane piletine, a verujemo da većina vas jeste, isprobajte ovaj način za pohovanje pilećih šnicli i više ih nikada nećete pohovati na klasičan način, jer em je ukusnije, em mnogo jednostavnije.

Sastojci:

500g pilećeg belog mesa
1 jaje
70ml mleka
1 puna kašika soka limuna
1 kašičica senfa
1/2 kašicice soli
1/2 kašičice karija
1/2 kašičice bibera
1/2 kašičice belog luka u prahu
1/2 kašičice suvog bosiljka(ili začin koji volite)
1/2 kašičice origana
1 kašika ulja
100g brašna
1/2 kašičice soli,začina,paprike
Malo ulja za prženje.

Still 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU