RECEPT ZA JELO IZ SKUPOG RESTORANA: Napravite preukusni specijalitet sa šampinjonima (VIDEO)

Isidora Čolaković

19. 04. 2024. 000000 12:00

Foto: Privatna arhiva

Iz bakine kuhinje nam stiže jelo koje će probuditi sva čula.

Sastojci:

600 gr šampinjona
1 glavica luka
1 praziluk
2 struka belog luka
3 paprike
1 veći paradajz
ulje začin
100 gr kačkavalja
 
Priprema:

Na ulju propržiti šampinjone pa ih izvaditi.
 
U tu masnoću ubaciti luk, pa kad omekne dodati sečenu papriku.
 
Na kraju dodati sečen paradajz ili iz flaše. Kad se uprži malo, vratiti šaminjone i ispržiti da tečnost ispari. Na kraju dodati rendani kačkavalj.

Pokriti još minut da se otopi i dodati seckani peršun. Služiti toplo.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU