"CIRKUS, LUDA KUĆA": Nikola Glišić podelio detalje sa snimanja filma „Pored mene" (VIDEO)

Isidora Čolaković

12. 04. 2024. 000000 09:00

Foto: V. Danilov, Printscreen/ YouTube - Taramount

Glumac Nikola Glišić proslavio se ulogom Strahinje u filmu "Pored mene". Lik koji je izgradio ostao je zapamćen do danas, a posebno interesantno je bilo snimanje ovog ostvarenja jer su u njemu glumili uglavnom mladi ljudi kojima su to bile prve uloge i koji su se afirmisali upravo kroz ovaj projekat.

Nikola je sa nama podelio neke anegdote sa snimanja koje su mu ostale u sećanju do danas.

- To je, možda najkraće rečeno, bio cirkus, luda kuća. Sama glumačka ekipa je bila velika, pritom su to sve bili mladi ljudi. Mi smo snimali film pre 11 godina. Zamislite da sad svakom oduzmemo 11 godine, treba obuzdati tu masu. Međutim, svi smo mi gledali da iskoristimo tu priliku, pa je morala da postoji i doza ozbiljnosti jer se znalo šta je tu prioritet - rekao je Nikola u emisiji "Bindž".

Film je dobio svoj nastavak "Pored tebe" koji prati život ovih likova kroz godine, a uskoro ćemo gledati i treći deo koji nosi naziv "Pored nas" gde će cela priča dobiti svoj epilog.

Šta je sve ova glumačka postava radila tokom snimanja možete pogledati u videu ispod, kao i na našem Jutjub kanalu, a ceo intervju pogledajte OVDE.

 

Iz nedelje u nedelju u podkastu "BINDŽ" kompanije Novosti, novinarke Isidora Čolaković i Katarina Filipović pričaće sa glumicama i glumcima - o karijeri, odrastanju, ljubavi, načelima kojima se vode kroz život, intimi...

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU