DIJETA NATAŠE BEKVALAC: Jelovnik koji joj pomaže da održi savršenu liniju PETOJ deceniji
Novosadska Barbika, nadimak koji prati pevačicu Natašu Bekvalac otkako se pojavila na sceni, i te kako joj, čini se, pristaje! Naime, u petoj deceniji izgleda bolje nego na početku karijere, mnogi ističu, a ona je opet uspela da nadmaši samu sebe! Pohvalila se novom frizurom koja je samo još više naglasila njenu lepotu i ženstvenost.
I njen frizer je imao zanimljivu opasku:
- Paž ti bolje ide uz karakter - rekao je.
Iako kroz šalu zna da kaže da će umreti gladna, a debela, njeni brojni obožavaoci se nikako ne slažu sa tim. Gotovo nikada nije imala problema sa kilažom, a njeno zanosno telo oduzima, posebno kada je na sceni.
Kako održava sjajnu liniju u 43-oj godini?
Izvajani i zategnuti mišići, ali i mladolik izgled, rezultat su dugigidišnjih treninga, ali i prilagođenog načina ishrane.
- Više nema govora o tome da mogu jesti šta hoću i kad hoću ili da ne vežbam ništa. Pre 15 godina mogla sam da kažem da mi je to samo genetika, ali sada se stvari promenile. Svaki dan imam tačan plan - znam kakvu hranu unositi, koliko vode treba popiti i koliko se trebam kretati. Moram biti u top formi u svakom trenutku. Ako propustim 10 dana vežbanja, veoma to primetim", rekla je za Kurir TV pevačica.
Iz jelovnika je izbacila pojedine namirnice i uspela je da smrša čak 10 kilograma za mesec dana.
- Izbacila sam pecivo, krompir, soju, pasulj, boraniju, testeninu, grašak, pirinač, grickalice, slatkiše i sokove. Voće sam jela samo nedeljom. Tako sam uspela da skinem višak kilograma za kratko vreme - rekla je Nataša jednom prilikom.
Ni meso ne isključuje iz jelovnika.
- Smela sam da jedem sve vrste mesa, samo nisam smela preterano masno. Čak sam jela jaja na sve načine, mlečne proizvode, ali nisam preterivala sa kačkavaljem i feta sirom. Sveže povrće sam unosila u neograničenim količinama. Najviše sam jela kupus, zelenu salatu, krastavac, karfiol, brokoli, luk i paradajz, kao i orašaste plodove. Dnevno sam pila po dve i po litre vode.
Nataša je istakla da je najvažniji redosled konzumiranja namirnica.
- Prvih šest dana u nedelji sam jela sve, od salate do mesa, a sedmog dana za doručak i ručak namirnice sa "zabranjene liste" poput testenine, krompira i pirinča. Slatkiše - nikako. A kad bi mi se prijeo neki desert, uzela bih kašiku meda ili integralni keks. Posle sedmog dana sve ispočetka i tako do željenih rezultata - objasnila je.
(Stil)
BONUS VIDEO:
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU