Recept za PRAZNIČNU PROJU: Idealna za doručak ili užinu
04. 01. 2024. 000000 10:00
Potrebno je:
- 3 jaja
- 50 ml maslinovog ulja
- 200 ml jogurta
- 100 g hlebnog brašna
- 1 kašičica sode bikarbone
- 1 kašičića praška za pecivo
- 1 lonče od 200 g kukuruznog brašna
- 2 struka mladog luka
- 200 g sira
- soli
Priprema:
Umutiti jaja dodati ulje, jogurt, hlebno brašno prosejano sa praškom za pecivo i sodom bikarbonom.
Dodati kukuruzno brašno, seckan luk i izdrobljen sir. Sve polako izjednačiti.
Pleh od 24 cm obložiti pek papirom i malo premazati uljem i sipati i rasporerditi. Rena mora biti ugrejana na 210 stepeni C pa peći projaru da dobro porumenia oko 45 minuta.
Potpuno ohladiti, pa služiti. Prijatno!
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU