Gvinter Paltrou odgovorila na pitanje kako je biti maćeha: "Na početku mi je bilo jako teško"

Kristina LJubisavljević

02. 09. 2023. 000000 17:00

Foto: Profimedia

Dobitnica Oskara je učestvovala odogovarala je na pitanja obožavatelja, a jedan obožavatelj ju je pitao kako je udati se za partnera koji je već roditelj iz prethodne veze.

- Na početku mi je bilo jako teško. Ne postoji knjiga o ovome. Niko nam ne govori šta da radimo. I zapravo, svi postojeći mediji oko toga šta je maćeha bacaju nas u zlo, zlobno svetlo. To je kao da pokušavate da izbegnete nagazne mine - ispričala je ona svoje iskustvo.

Paltrou i Falčuk ​​su se venčali u septembru 2018, dve godine nakon što je okončan razvod nje i frontmena grupe Coldplai, Krisa Martina.

- Ulazite u porodicu sa dinamikom, a postoje razne vrste straha oko gubitka i šta ta nova osoba znači. Ali znate, onog trenutka kada sam odlučila i u potpunosti prihvatila ideju da su moji pastorci moja deca i da ih isto toliko volim,  jednostavno sam se nekako svim srcem založila za to, time je sve bilo lakše - rekla je Gvinet, prenosi Pejdž Siks.

Iz obzirnosti prema deci, nakon što su se venčali, Gvinet i njen suprug su čekali skoro godinu dana da presele svoju porodicu u jedan dom. Paltrou je ranije objasnila njihovo oklevanje:

- Svako od nas ima dvoje dece tinejdžera koje mnogo volimo. Samo smo pokušavali da budemo pažljivi i da im damo malo prostora i da se ne krećemo prebrzo.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU