Kremasti rezanci sa makom: Tope se u ustima, a spremni su za nekoliko minuta (RECEPT/VIDEO)

12. 07. 2023. 000000 08:40

Foto: Bakina kuhinja

Iz bakine kuhinje stiže nam recept za rezance sa makom, tako ukusne da nećete moći da prestanete da ih jedete. 

Potrebno je:

  • 200 gr rezanaca
  • 2 kašike ulja
  • malo cimera
  • muskatno orače
  • 1 vanilin šećer
  • šećer po želji
  • 50 -70 ml. mleka


Priprema:

  1. Rezance skuvati, procediti i isprati u hladnoj vodi. Ugrejati ulje, pa preliti, izmešati, da se ne slepe. Ako mak nije sladak zasladiti, dodati malo cimeta, muskatni oraščić vanilin šećer i sve izmešati. Dodati vrelo mleko pa izmešati.
  2. Desert je gotov. Vrhunskog ukusa!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU