POSNI ČORBAST PASULJ: Isprobajte najbolji recept, zasitiće vas odlično iako nema mesa (RECEPT)

Magazin Praksa

13. 06. 2023. 000000 12:00

Photo: Shutterstock

Sastojci:

500 g pasulja

200 ml pasiranog paradajza

2 glavice crnog luka

3 čena belog luka

2 lista lovora

1 šargarepa

Celer, paškanat

2 kašičice brašna

So, biber

Priprema:

Staviti pasulj da prokuva. Prosuti vodu, naliti drugu, dodati sitno iseckani crni luk i šargarepu, paškanat i celer u količina po želji. Staviti lovor, so i biber po ukusu i staviti da se kuva. Kada pasulj omekša, dodati pasirani paradajz u kome je razmućeno brašno. Dodati sitno iseckani beli luk, po potrebi još začina. Kuvati još 5 minuta.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU